iPhone 6s

Meer voor jouw iPhone 6s

iPhone 6s screenprotector

De iPhone 6s is in september 2015 op de markt gebracht en ook de iPhone 6 Plus is gelijk met deze smartphone geïntroduceerd. Het toestel lijkt op zijn voorloper, maar er zijn toch een aantal aanpassingen gedaan en de iPhone 6s bevat ook extra functies. Zo is een van de nieuwe functies het nieuwe 3D Touch, waarmee je deze smartphone op een hele andere manier bedient dan de vorige versies. Als je een tijdje door wil met de iPhone 6s, dan is het van belang dat je deze goed beschermd. Dit kan op verschillende manieren, je kunt gebruik maken van een hoesje die je om de smartphone doet. Vaak is de buitenkant van iPhone 6s dan beschermd, maar het scherm kan dan nog steeds worden aangetast. De perfecte uitkomst is een glazen screenprotector, deze beschermd het glas tegen krassen en verminderd de kans op barsten in het scherm als deze bijvoorbeeld valt.

Een iPhone 6s screenprotector bestellen?

Ben je op zoek naar een goede screenprotector die het scherm van jouw iPhone 6s beschermd? Dan ben je bij Telefoonglaasje.nl aan het juiste adres. In onze webshop vind je verschillende glazen screenprotectors die speciaal bedoeld zijn voor de iPhone 6s. Zo hebben we screenprotectors met een witte en zwarte rand, maar ook glazen bescherming die doorzichtig is. In ons ruime assortiment vind je ook nog een glazen screenprotector voor de iPhone 6s met een speciale coating waardoor anderen niet vanaf de zijkant mee kunnen kijken op je scherm. Al deze screenprotectors zijn van een uitermate goede kwaliteit en beschermen het scherm van je smartphone optimaal. Het is ook nog eens gemakkelijk aan te brengen op je smartphone en naast dat het je scherm beschermd tegen krassen en valschade, vermindert het ook nog eens vingerafdrukken.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de iPhone 6s screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere telefoonmerken, maar ook iPhone 6 screenprotectors. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de iPhone 7 screenprotectors
Bekijk de iPhone 8 screenprotectors
Bekijk de iPhone Xs screenprotectors