Huawei P20 Lite

Meer voor jouw Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite screenprotector

De Huawei P20 Lite is het goedkope alternatief voor de Huawei P20. De twee smartphones hebben een vergelijkbaar design, maar verschillende hardware. De Huawei P20 Lite heeft een groot display van 5.84 inch en dankzij de resolutie van 2280 bij 1080 pixels worden details erg scherp weergeven. Het toestel heeft een premium design met minimale schermranden rondom het display. Om je scherm optimaal te beschermen raden wij van Telefoonglaasje een sterke, glazen screenprotector aan. De Huawei P20 Lite screenprotector beschermt jouw toestel tegen krassen, deuken en andere soorten schade. Het glas is gemaakt van de best kwaliteit waardoor het vingerafdrukken vermindert en de touchgevoeligheid exact hetzelfde blijft.

Bestel een Huawei P20 Lite screenprotector online

In de webshop van Telefoonglaasje.nl ben je aan het juiste adres voor een glazen Huawei P20 Lite screenprotector van topkwaliteit. De glazen screenprotectors van Telefoonglaasje.nl staan bekend als de beste bescherming op de markt. Met onze screenprotectors bescherm je jouw beeldscherm tegen valschade en krassen. Het grote voordeel van de glazen screenprotectors is dat ze nauwelijks zichtbaar zijn waardoor het geen irritatie met zich mee brengt. Bij bestelling van de glazen beschermlaag krijg je een instructieboekje toegeleverd, die duidelijk uitlegt hoe je de screenprotector moet toepassen.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de Huawei P20 Lite screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor de Huawei P20 en ook voor de grotere variant de Huawei P20 Pro. Daarnaast is er ook genoeg keuze in screenprotectors van andere telefoonmerken. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de Huawei Y7 2017 screenprotectors
Bekijk de Huawei P9 screenprotectors
Bekijk de Huawei P10 screenprotectors