Samsung Galaxy S20

Meer voor jouw Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 screenprotector

Voorkomen is beter dan genezen. Telefoonglaasje weet alles van de bescherming van smartphones. Zo weten wij ook precies hoe we jouw Samsung Galaxy S20 beschermen tegen schade van buitenaf. Bij Telefoonglaasje vind je een Samsung Galaxy S20 screenprotector van extreem sterk gehard glas, zo voorkom je beschadigingen aan het originele scherm. Door onze jaren ervaring weten we precies waar we op moeten letten bij de productie van een screen protector. Zo is de S20 screen protector extreem sterk en speciaal ontworpen om te combineren met een hoesje.

De beste Galaxy S20 tempered glass

Een tempered glass screenprotector wordt ook wel gehard glas screenprotector genoemd. Deze screenprotectors bestaan uit drie lagen waarvan één laag gehard glas. De bovenste laag van de screenprotector is een olie-afstotende coating met twee functies: allereerst dient deze laag om vet en vuilafdrukken te voorkomen, daarnaast zorgt deze coating dat het glas bij elkaar blijft als de screenprotector breekt of beschadigd. Zo heb je nooit last van vervelende scherven bij een kapotte screenprotector. Bij Telefoonglaasje vind je een groot aanbod Samsung Galaxy S20 tempered glass screenprotectors. Benieuwd wat we voor jouw Galaxy smartphone kunnen betekenen?

Waarom een Galaxy S20 screenprotector van glas?

Voor optimale bescherming van het originele scherm raden we altijd een screenprotector van gehard glas aan. Bij een val zal namelijk niet het originele display van de smartphone, maar het glas van de screenprotector breken. Hierdoor wordt de schade geabsorbeerd en blijft in 95% van de gevallen het originele scherm intact. Benieuwd naar welke screenprotector het beste is voor jouw Galaxy S20? Bekijk alle opties op deze pagina of neem contact op met de experts van onze klantenservice.

Optimale bescherming

Voor de optimale bescherming van je Galaxy S20 kies je natuurlijk ook voor een hoesje. De combinatie hoesje samen met een screenprotector zorgt ervoor dat jouw smartphone te allen tijden beschermt is tegen val- en stootschade. Je kunt kiezen voor een siliconen hoesje voor de achterkant, maar ook voor een portemonnee hoesje met flap. Je vind op deze pagina meerdere keuze’s. Voorkom schade vanaf dag een!

Kennis, kwaliteit en service

Telefoonglaasje is constant bezig met het verbeteren van haar producten en service, dit doen wij met behulp van kennis en onderzoek. Alle producten zijn uitvoerig getest en hebben hun bescherming in de praktijk bewezen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw Samsung Galaxy S20?

Bij Telefoonglaasje vind je ook bescherming & accessoires voor de Samsung Galaxy S20 Plus en de Samsung Galaxy S20 Ultra.