iPhone SE (2020)

Meer voor jouw iPhone SE (2020)

Apple iPhone SE screenprotector

Het is officieel, de nieuwe iPhone SE van Apple is in april 2020 gereleased. Natuurlijk wil je er voor zorgen dat jouw iPhone SE niet beschadigd. Goede bescherming is daarvoor van cruciaal belang. Bij Telefoonglaasje ben je voor bescherming aan het juiste adres, wij weten alles van de iPhone SE en hoe je schade aan dit mooie apparaat voorkomt. Zo vind je bij Telefoonglaasje een iPhone SE screenprotector van extreem sterk gehard glas, voor optimale bescherming van het beeldscherm. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

De beste iPhone SE tempered glass

Wij geloven dat een glazen screenprotector optimale bescherming biedt tegen val- en stootschade. Een screenprotector van gehard glas wordt ook wel Tempered glass screenprotector genoemd. Een tempered glass screenprotector voor de iPhone SE bestaat uit drie lagen waaronder een laag extreem sterk gehard glas. Bovendien is de bovenste laag een coating die zowel vet-afstotend als anti-bacterieel is. Daarnaast houdt deze coating de scherven bij elkaar als de screenprotector beschadigd door een val. Optimale bescherming zonder in te leveren op het gebruiksgemak. Bij Telefoonglaasje vind je een uitgebreid assortiment iPhone SE tempered glass screenprotectors. Wil je weten wat de beste keus is voor jouw iPhone? Onze experts helpen je graag!

Waarom een iPhone SE screenprotector van gehard glas?

Voor ons is dit zo helder als het maar kan. Een iPhone SE screenprotector van gehard glas biedt de essentiële bescherming die het beeldscherm van jouw iPhone nodig heeft. Waar een screen protector van plastic alleen soelaas biedt tegen krassen, voorkomt een screenprotector van gehard glas dat het originele scherm beschadigd bij het laten vallen of stoten van je iPhone. Hierdoor wordt de kans op schade aan het originele scherm verminderd met ruim 95%. Bekijk alle iPhone SE screen protectors op deze pagina, voor optimale bescherming. Boost your device!

iPhone SE hoesje, voor optimale bescherming

Zonder een hoesje is jouw iPhone SE niet optimaal beschermd. Omdat wij weten dat een screenprotector niet altijd goed te combineren is met een hoesje, zijn al onze hoesjes uitgebreid getest in combinatie met onze screenprotectors. Zo weet je zeker dat het hoesje de screenprotector niet los drukt van het scherm. Bovendien is een hoesje van cruciaal belang om schade te voorkomen jouw SE. Waar een screenprotector schade aan het beeldscherm voorkomt, biedt het geen bescherming voor het frame. Voor optimale bescherming kies je een iPhone SE hoesje met screenprotector.

Kennis, kwaliteit en service

Omdat wij van mening zijn dat kennis leidend is, is dit een van onze kernwaarden. We doen uitgebreid onderzoek naar de producten om schade te voorkomen. Zo weten wij precies hoe jouw iPhone kan beschadigen en hoe je deze schade preventief voorkomt. De beste screenprotector in combinatie met jouw hoesje? Vraag het de experts van onze klantenservice. We staan 5 dagen per week voor je klaar van 09:00 tot 17:00.