Samsung Galaxy S21 Plus

Meer voor jouw Samsung Galaxy S21 Plus

Samsung Galaxy S21 Plus screenprotector

Krassen en andere schades aan het scherm van je hagelnieuwe Galaxy S21 Plus voorkomen? Kies dan voor een Samsung Galaxy S21 Plus screenprotector van Telefoonglaasje. Onze S21 Plus screenprotectors zijn gemaakt van extreem sterk gehard glas en bieden optimale bescherming tegen val- en stootschade. Zo voorkom je dat het originele scherm beschadigd bij een val van je smartphone. Door de Edge to Edge pasvorm is het volledige scherm bedekt, zo voorkom je schade aan de randen bij het laten vallen van je toestel. Bovendien is de Galaxy S21 Plus screen protector compatibel met de in-screen sonische fingerprint.

Screenprotector S21 Plus kopen

Op zoek naar een screen protector voor jouw S21 Plus Je bestelt eenvoudig online de beste screenprotector S21 Plus voor jouw Galaxy telefoon. Bestel je voor 17:00 dan wordt jouw screenprotector diezelfde dag nog verstuurd. Heb je vragen of wil je tips voor het aanbrengen van jouw screenprotector? Dan staan de experts van onze klantenservice 5 dagen per week voor jou klaar.

Een S21 Plus screen protector aanbrengen

De S21 Plus screen protector wordt standaard geleverd met Telefoonglaasje aanbreng-instructies en een Cleaning Kit. We nemen je in de aanbrengvideo stap voor stap mee in het aanbrengen van een screenprotector, zo weet je zeker dat de screenprotector perfect op het beeldscherm zit. Heb je nog vragen of het aanbrengen van een screenprotector? Hieronder hebben we nog enkele tips:
1. Breng de screenprotector aan in een stofvrije omgeving;
2. Neem de tijd zodat je geen onnodige fouten maakt;
3. Maak het scherm grondig schoon en zorg dat er geen stof- of vuilresten meer zichtbaar zijn;
4. Lees de meegeleverde instructies goed en bekijk de aanbreng-video.

Tempered glass screenprotector Galaxy S21 Plus

Een glazen screenprotector wordt ook wel tempered glass screenprotector genoemd. De screenprotectors van Telefoonglaasje zijn uitsluitend gemaakt van gehard glas van de hoogste kwaliteit. Doordat onze screenprotectors uitgebreid getest worden is jouw smartphone optimaal beschermt tegen val- en stootschade. Zo voorkom je al snel honderden euro’s aan reparatiekosten bij een val van je smartphone. Bovendien heeft een screenprotector geen invloed op de werking van de smartphone en behoudt je alle functionaliteiten. Kortom, een musthave voor iedere Galaxy S21 Plus.

Kennis, kwaliteit & service

Telefoonglaasje staat voor kennis, kwaliteit en service. Onze grootste prioriteit is jouw tevredenheid. Zo worden onze producten uitgebreid getest om zeker te weten dat jouw device beschermd is. Ben je niet tevreden? Dan helpen we je altijd om zo het probleem op te lossen. Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan staat onze klantenservice 5 dagen per week voor jou klaar.