iPhone 6s Plus

Meer voor jouw iPhone 6s Plus

Glazen iPhone 6s Plus screenprotector

In september 2015 werd de iPhone 6s Plus geïntroduceerd. De iPhone 6s Plus is gelijk uitgebracht met de iPhone 6s en is bijna gelijk aan die smartphone maar is een slag groter. Daarnaast heeft de smartphone een betere kwaliteit hardware en deze iPhone bevat een snellere processor dan zijn voorganger. De Plus kan nog wel steeds kapot gaan, zoals de meeste smartphones. Toch kun je het toestel wel beschermen, dit kan onder andere door middel van een hoesje. Een klein nadeel aan een telefoonhoesje is wel dat het scherm nog kan beschadigen. Door een glazen iPhone 6s Plus screenprotector te gebruiken bescherm je het scherm voor krassen, val- en stootschade.

iPhone 6s Plus screenprotector kopen?

Ben je op zoek naar een goede bescherming voor het scherm van je iPhone 6s Plus? Dan ben je bij Telefoonglaasje.nl aan het juiste adres. In onze webshop vind je diverse glazen screenprotectors voor deze versie van de iPhone. Zo hebben we screenprotectors met een witte rand, maar ook voor de zwarte iPhone hebben we de juiste bescherming. Daarnaast kun je ook kiezen voor een geheel doorzichtige screenprotector van glas. Je kunt deze bescherming voor de iPhone 6s plus eenvoudig online bestellen en veilig afrekenen doormiddel van Visa, PayPal en iDeal.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de iPhone 6s Plus screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere telefoonmerken, maar ook iPhone 6s screenprotectors. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de iPhone 6 screenprotectors
Bekijk de iPhone 8 screenprotectors
Bekijk de iPhone Xs screenprotectors