Apple iPad

Apple iPad screenprotector kopen

Natuurlijk zorg je ervoor dat jouw Apple iPad niet zo maar valt. Maar als deze dan toch een keer valt, wil je wel dat het scherm goed beveiligd is tegen val- en stootschade. Zit jouw zoon of dochter continue op de iPad? Dan is de kans al veel groter dat deze een keer valt. Reparatie van het scherm kan al snel honderden euro’s kosten, je wilt dit dus kosten wat kost voorkomen. Bij Telefoonglaasje vind je de beste glazen screenprotectors voor alle iPad modellen. Wil je een Apple iPad screenprotector kopen? We vertellen je graag waar je allemaal op moet letten bij het kopen van een screenprotector voor jouw iPad.

iPad screenprotector van gehard glas

Bij Telefoonglaasje weten we dat er altijd een kans bestaat dat jouw iPad valt. Bijvoorbeeld als je kinderen op je tablet filmpjes kijken of als je zelf onderweg bent met jouw iPad. Je wilt dus goed beschermd zijn zodat jouw tablet de schade van een val overleeft. De beste iPad screen protectors vind je bij Telefoonglaasje. Bovendien verkopen wij alleen screenprotectors van gehard glas, omdat plastic niet voldoende bescherming biedt. Onze iPad screen protector wordt standaard gemaakt van het sterkste geharde glas en voorkomt dat het scherm breekt bij een val. Valt jouw iPad op het scherm, dan breekt de glazen iPad screenprotector waardoor het originele scherm intact blijft. Zo bespaar je al snel honderden euro’s aan reparatiekosten. Bovendien is een glazen iPad screenprotector vele malen sterker dan een iPad folie screenprotector.

Een iPad screenprotector aanbrengen

Een iPad screen protector aanbrengen is vrij eenvoudig, tenminste als je de juiste stappen volgt. De iPad screenprotectors van Telefoonglaasje worden geleverd met duidelijke aanbrenginstructies en een cleaningkit, zo weet je zeker dat de screenprotector netjes op het scherm van jouw iPad komt te zitten. We hebben de belangrijkste stappen voor je op een rij gezet.

1. Haal een doekje over de tafel, zo voorkom je rond dwarrelende stofjes.
2. Maak het scherm goed schoon, verwijder de laatste stofjes met de meegeleverde duststicker.
3. Verwijder de folie van de screenprotector met de plaklaag naar beneden eng breng vervolgens langzaam aan.
4. Wrijf de screenprotector vervolgens aan met het meegeleverde microvezel doekje.

Kennis, service en kwaliteit

Telefoonglaasje staat voor kennis, service en kwaliteit. Bij Telefoonglaasje vind je uitsluitend iPad screenprotectors van de beste kwaliteit, uitvoerig getest en bewezen in de praktijk. Wij helpen bovendien ook graag met het maken van de juiste keuze. Benieuwd wat wij voor jouw Apple iPad kunnen betekenen? De experts van onze klantenservice staan 5 dagen per week voor je klaar.