Tablet screenprotectors

Tablet screenprotector kopen

Met een tablet screenprotector voorkom je krassen en zelfs barsten in het originele scherm van je tablet of iPad. Wil je een tablet screenprotector kopen? Op deze pagina vind je alle tablet screenprotectors beschikbaar bij Telefoonglaasje. Wil je een screenprotector voor jouw iPad kopen? Let dan goed op het jaar waarin jouw iPad is uitgekomen, de formaten verschillen namelijk ieder jaar waardoor de tablet screenprotectors niet universeel zijn. We hebben voor alle modellen een screenprotector beschikbaar.

Waarom een tablet screenprotector van gehard glas

Bij Telefoonglaasje vind je de beste tablet screenprotectors van gehard glas. Omdat wij geloven dat alleen een glazen screenprotector voldoende bescherming biedt, vind je bij ons geen plastic screenprotectors. Zo weet je zeker dat jouw tablet goed is beschermd bij een val en voorkom je hoge reparatiekosten. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een tablet valt. Spelen je kinderen vaak op de tablet of neem je deze vaak mee onderweg voor je werkt? In allerlei situaties is een screenprotector een goede toevoeging. Bovendien merk je niets van een screenprotector tijdens het gebruik van de tablet.

Geleverd met scherm cleaningkit

Hoewel het aanbrengen van een screenprotector soms een beetje geduld vereist zijn de juiste aanbrenginstructies en materialen cruciaal voor een goed resultaat. Bij Telefoonglaasje worden alle screenprotectors geleverd inclusief duidelijke aanbrenginstructies en videohandleiding. Daarnaast wordt de screenprotector geleverd met een scherm cleaning kit inclusief duststicker. Wil je nog een beetje extra advies? De experts van onze klantenservice helpen jou graag verder!

Beschikbaar voor alle tablet merken

Bij Telefoonglaasje vind je tablet screenprotectors voor de meeste tablet merken. Zo vind je bij ons screenprotectors voor apple ipad, Samsung Galaxy Tab, Huawei MediaPad, Microsoft Surface en lenovo. Ben je op zoek naar een specifiek model en kun je het niet vinden? De experts van onze klantenservice kijken graag samen naar een passende oplossing!

Kennis, service en kwaliteit

Bij Telefoonglaasje staan we voor kennis, kwaliteit en service. Zo worden onze producten door en door getest zodat we zeker weten dat jouw device goed beschermd is en jij tevreden bent. Ben je op zoek naar een tablet screenprotector voor jouw device? Bij Telefoonglaasje vind je tablet screenprotectors voor meer dan 50 verschillende tablets voor merken zoals Apple, Samsung, Huawei en Lenovo. Kom je er niet helemaal uit? De experts van onze klantenservice staan 5 dagen per week voor je klaar.