Samsung Galaxy S10 Plus

Meer voor jouw Samsung Galaxy S10 Plus

Samsung Galaxy S10 Plus screenprotector

De Samsung Galaxy S10 Plus is de grote broer van de S10 en dat is te zien ook! Het toestel heeft een groot 6,4 inch AMOLED-scherm dat bijna de hele voorkant omvat en bevat daarnaast een dual front camera. Het scherm ziet er elegant uit en geeft wat extra’s aan het toestel. Hoewel Samsung een kwalitatieve smartphone heeft uitgebracht, kan de Galaxy S10 Plus nog altijd kapot gaan. Daarom hebben we voor deze nieuwe smartphone een screenprotector ontworpen om deze optimale bescherming te bieden. Als je kiest voor een glazen Samsung Galaxy S10 Plus screenprotector van Telefoonglaasje, dan verklein je de kans op val- en stootschade en kan je langer genieten van je toestel!

Screenprotector S10 Plus: waar moet je op letten?

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een screenprotector voor de Galaxy S10 Plus? Je hebt natuurlijk de keuze tussen meerdere S10 Plus screenprotectors. Telefoonglaasje heeft ervoor gekozen om alleen glazen screenprotectors voor de S10 Plus aan te bieden. Wij geloven namelijk dat een glazen screenprotector zorgt voor optimale bescherming tegen val- en stootschade. Daarnaast beschermd een plastic screenprotector alleen tegen oppervlakkige krassen. Ook is het belangrijk om te weten of je gebruik wilt blijven maken van de inscreen vingerafdrukscanner. Wil je hiervan gebruik blijven maken moet je op zoek naar een screenprotector die compatible is met de sonische vingerafdrukscanner. Bij de S10 Plus screenprotector van Telefoonglaasje blijft de sonische vingerafdrukscanner operationeel. Kortom, de beste keus voor je Samsung Galaxy S10 Plus.

Voorkomt krassen en barsten in het scherm

Ben jij op zoek naar de ultieme bescherming voor je smartphone? Dan ben je bij Telefoonglaasje aan het juiste adres. De Samsung Galaxy S10 Plus screenprotector past perfect op de display van je Samsung toestel, is krasbestendig en bevat een hoge hardheid.

Door een extra laagje glas op je scherm aan te brengen wordt de klap van een mogelijke val opgevangen en blijft je scherm bespaard. Het vervangen van een glazen screenprotector is een stuk voordeliger dan het vervangen van het originele scherm van de Galaxy S10 Plus. Het gebruik van een glazen screenprotector heeft daarnaast geen effect op het touchscreen en deze blijft gewoon prima werken.

Screenprotector voor Samsung Galaxy S10 Plus bestellen

Niets is zo vervelend als een gebroken scherm en, zoals we weten, zit een ongeluk in een klein hoekje. Zo kan het voorkomen dat er krasjes ontstaan op het scherm van je toestel, of erger nog, er kunnen barsten in het scherm komen. Dit wil je natuurlijk niet! Om schade door vallen of stoten te voorkomen, kun je gebruik maken van de glazen Samsung Galaxy S10 Plus screenprotector van Telefoonglaasje.nl. Deze screenprotectors zijn gemaakt van gehard glas en zijn van uitstekende kwaliteit. Zo kan je smartphone nog lange tijd mee! Daarnaast behoud je het super scherpe beeld en de helderheid van je telefoon.

Samsung S10 Plus hoesje kiezen?

Voor optimale bescherming van je Samsung S10 Plus kies je natuurlijk voor een S10 Plus hoesje in combinatie met een screenprotector. Omdat wij vaak zien dat de combinatie hoesje met screenprotector voor problemen kan zorgen zijn onze hoesjes voor de Samsung S10 Plus zo ontworpen dat ze met iedere screenprotector gecombineerd kunnen worden. Door het schokabsorberende materiaal voorkom je dat het frame van je S10 Plus beschadigd bij het laten vallen van je smartphone. Voor optimale bescherming van je S10 Plus kies je dus voor de combinatie screenprotector samen met een hoesje. Bekijk onze onze S10 Plus bundels voor optimale bescherming van je Galaxy smartphone.

Kennis, kwaliteit & service

Naast de Samsung screenprotectors beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere telefoonmerken, zoals iPhone, Huawei en OnePlus. Maar we hebben ook Samsung Galaxy S10 screenprotectors en Samsung Galaxy S10 Lite screenprotectors. Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze topbescherming? Bekijk dan online het volledige assortiment van Telefoonglaasje.