OnePlus 7T

Meer voor jouw OnePlus 7T

OnePlus 7t screenprotector

De OnePlus 7T is een toestel met prachtige specificaties. Het 6.6 inch display laat video’s en games afspelen alsof het levensecht is. Natuurlijk wil je dat dit prachtige scherm volledig kras- en schadevrij blijft. De beste bescherming voor het scherm blijft een OnePlus 7T screenprotector van gehard glas. Bij Telefoonglaasje vind je de beste screenprotectors voor de OnePlus 7T. Door de Edge to Edge technologie wordt het volledige scherm bedekt zonder maar een beetje in te leveren op de kwaliteit van het scherm. Een musthave voor iedere OnePlus gebruiker!

OnePlus 7T screen protector kopen

Een screenprotector van gehard glas wordt ook wel een tempered glass screenprotector genoemd. Bij Telefoonglaasje vind je het meest complete assortiment OnePlus screenprotectors. Onze screenprotectors zijn vervaardigd uit extreem sterk gehard glas en bieden optimale bescherming tegen val- en stootschade. Een OnePlus 7T tempered glass screenprotector koop je eenvoudig en veilig in onze webshop. Geef je OnePlus 7T de bescherming die het verdiend!

Screen protector OnePlus 7T, waarom van glas?

Hoewel de meeste het niet weten wordt de OnePlus 7T standaard geleverd met een folie screenprotector. Je hoeft deze zelf niet aan te brengen, de fabrikant heeft dit al voor jou gedaan. Hoewel de OnePlus 7T standaard wordt geleverd met een screenprotector, biedt een folie niet voldoende bescherming tegen val- en stootschade. Daarentegen biedt een screen protector voor de OnePlus 7T van gehard glas wel bescherming tegen val- en stootschade. We hebben enkele voordelen van een glazen 7T screen protector onder elkaar gezet:
1. Biedt ook bescherming tegen krassen én barsten
2. Eenvoudig aanbrengen zonder luchtbellen
3. Voorkomt vingerafdrukken door vet-afstotende coating

Kennis, kwaliteit en service

Bij Telefoonglaasje doen we er alles aan om producten van de beste kwaliteit te leveren. Zo doen we uitgebreid onderzoek naar wat nou precies goede bescherming is en nemen we onze onderzoeken mee in de productie van onze artikelen. Daarnaast betaal je bij Telefoonglaasje geen verzendkosten en kan je veilig en snel achteraf betalen.

Bij Telefoonglaasje vind je een uitgebreid assortiment OnePlus 7T en OnePlus 7T Pro screenprotectors. Benieuwd naar wat we voor jouw OnePlus smartphone kunnen betekenen? De experts van onze klantenservice geven je graag persoonlijk advies.