Google Pixel 3a

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Google Pixel 3A screenprotector

Op zoek naar de beste bescherming voor het beeldscherm van de Google Pixel 3A? Bij Telefoonglaasje vind je de beste Google Pixel 3A screenprotector van gehard glas. Deze screenprotector bestaat uit meerdere lagen waaronder een laag extreem sterk gehard glas. Door de Edge to Edge technologie bedekt de Google Pixel 3A screen protector het volledige scherm van rand tot rand. Optimale bescherming voor het beeldscherm van jouw Google Pixel.

Google Pixel 3A tempered glass kopen

Een Google Pixel 3A tempered glass screenprotector biedt optimale bescherming tegen val- en stootschade. Het glas van de screenprotector breekt bij een val waarna de schade geabsorbeerd wordt en het originele scherm volledig intact blijft. De screenprotector is eenvoudig te vervangen voor een nieuw exemplaar zonder dat er resten achter blijven op het originele scherm. Kortom, de beste bescherming voor iedere Pixel 3A.

Kennis, kwaliteit en service

Telefoonglaasje staat voor kennis, kwaliteit en service. Alle Telefoonglaasje screenprotectors worden uitgebreid getest en bieden een bewezen besparing. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw Google Pixel 3A? De experts van onze klantenservice geven je graag persoonlijk advies!