Xiaomi Mi 11i

Xiaomi Mi 11i screen protector van Telefoonglaasje

De Xiaomi Mi 11i is een smartphone met interessante specificaties en een scherpe prijs. Dit toestel is een goedkopere variant van de Xiaomi Mi 11 en Mi 11 Ultra. De Xiaomi Mi 11i beschikt over de snelste processor van dit moment en een scherm ter grootte van 6,67 inch. Dit kostbare scherm wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen tegen krasjes en barsten. Hiervoor gebruik je natuurlijk een screenprotector van Telefoonglaasje. Onze Xiaomi Mi 11i screen protector is gemaakt van extreem sterk gehard glas dat wel 9 keer sterker is dan normaal glas. Hiermee voorkom je op een makkelijke manier schade aan je originele scherm. Een musthave voor ieder Xiaomi toestel.

Xiaomi Mi 11i screenprotector

Het grote beeldscherm van jouw Xiaomi Mi 11i wil je natuurlijk optimaal kunnen gebruiken. Hiervoor is het van belang om jouw beeldscherm zo goed mogelijk te beschermen door middel van een screenprotector. De screenprotectors van Telefoonglaasje zijn speciaal ontworpen om jouw beeldscherm optimale bescherming te bieden terwijl je alle functies van het touchscreen nog volledig kan gebruiken. Zelfs de front camera wordt hierdoor niet beïnvloed.
Het aanbrengen van een Xiaomi Mi 11i screenprotector is zo gebeurd en met de door ons meegeleverde instructies kan het niet fout gaan. Naast screenprotectors voor de Xiaomi, hebben wij ook screenprotectors van andere merken in ons assortiment zoals: Apple, Samsung, OnePlus en Huawei.

Voorkomt barsten in het originele scherm

De Xiaomi Mi 11i screenprotector beschermt je mobiele telefoon optimaal. Zoals je al hebt gelezen zijn onze hoogwaardige screen protectors onmisbaar voor je smartphone. Er is niets zo vervelend als een barst in je scherm, hierdoor is het mogelijk dat je sommige touch functies niet meer kunt gebruiken. De reparatie-kosten van een nieuw scherm zijn natuurlijk vele malen hoger dan het aanschaffen van een nieuwe screen protector. Wij zouden het dus wel weten want er is niets zo vervelend als een barst in je scherm en een ongeluk zit vaak al in een klein hoekje. Zorg er dus voor dat je jouw mobiele telefoon preventieve bescherming geeft om hierdoor zo lang mogelijk te kunnen genieten van een haarscherp beeldscherm!

Screen protector Xiaomi Mi 11i

Je zal je vast afvragen of de screenprotector van Telefoonglaasje voor de Xiaomi Mi 11i je originele beeldscherm zal redden wanner je je telefoon laat vallen. Het antwoord hierop is ja, jouw originele beeldscherm zal intact blijven. Dit komt doordat de kracht van de val wordt verdeeld over je volledige scherm. Hier hou je hooguit een gebroken screen protector aan over terwijl jouw originele beeldscherm intact zal blijven. Hiermee bespaar je hoge kosten terwijl jouw telefoon wel optimaal beschermt is.

Screen protector Xiaomi Mi 11i aanbrengen

Moeite bij het plaatsen van een screenprotector op het scherm van je Xiaomi Mi 11i? Met de juiste instructies is het aanbrengen van een glazen screenprotector van Telefoonglaasje erg eenvoudig. Bovendien worden alle Xiaomi Mi 11i screen protectors geleverd met duidelijke instructies en een Telefoonglaasje cleaning kit! We hebben de belangrijkste stappen hieronder voor jou op een rijtje gezet.

1. Haal een doekje over de tafel, dit voorkomt stofdeeltjes die opvliegen.
2. Maak het scherm grondig schoon met de meegeleverde display cleaning kit.
3. Breng de screenprotector aan en wrijf de overgebleven luchtbellen met het doekje naar de randen.

Bekijk ook onze video handleiding voor het beste resultaat. Ben je op zoek naar een Xiaomi Mi 11 screenprotector, Xiaomi Mi Ultra screenprotector, of een Xiaomi Mi 11 Lite screenprotector? We helpen je graag verder!