Samsung Galaxy S10e

SAMSUNG GALAXY S10E SCREENPROTECTOR

De Samsung Galaxy S10e is het goedkopere alternatief voor de Samsung Galaxy S10. De twee smartphones hebben een vergelijkbaar ontwerp, maar de S10E heeft iets minder krachtige hardware, een kleiner scherm en aantrekkelijker prijskaartje. Daarnaast heeft dit toestel het zogeheten Infinity O-display, met een opening voor de front-camera in het scherm. Natuurlijk wil je dit kostbare scherm optimaal beschermen. Om je scherm optimaal te beschermen raden wij van Telefoonglaasje een sterke, glazen screenprotector aan.

SCREENPROTECTOR SAMSUNG GALAXY S10E

Je bent bij Telefoonglaasje aan het juiste adres voor ultieme bescherming van je smartphone! Onze screenprotectors van gehard glas bieden optimale bescherming  tegen diverse krassen en barsten. Met een Samsung Galaxy S10e screenprotector van glas voorkom je hoge reparatiekosten.

In de webshop van Telefoonglaasje vind je glazen Samsung Galaxy S10e screenprotectors van topkwaliteit. De glazen screenprotectors van Telefoonglaasje passen perfect op de display van je toestel en staan bekend als de beste bescherming op de markt. Met onze screenprotectors bescherm je jouw beeldscherm tegen val- en stootschade. Een gebarsten scherm zal jij dus niet krijgen. Als je jouw Samsung Galaxy S10e laat vallen dan wordt de impact van die klap opgevangen door het verharde glas. Hierdoor zal niet je scherm barsten, maar de glazen screenprotector. De protectors zijn daarnaast eenvoudig te bevestigen, zie de aanbreng instructies.

SCREENPROTECTOR VOOR SAMSUNG GALAXY S10E BESTELLEN

Er is niets zo vervelend als een gebroken scherm. Een ongeluk zit in een klein hoekje en zo kun je je Samsung Galaxy S10e per ongeluk laten vallen of deze ergens tegen aanstoten. Het hoeft niet eens expres te gaan, maar het scherm kan zo barsten of er kunnen vervelende krassen op het scherm komen. Door een glazen screenprotector van Telefoonglaasje voorkom je hoge reparatiekosten van een nieuw scherm en kun je zo lang mogelijk genieten van je mobiele telefoon.

De Samsung Galaxy S10e screenprotector beschermt je mobiele telefoon optimaal. Naast de Samsung screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere telefoonmerken, zoals iPhone, Huawei en OnePlus. Maar we hebben ook Galaxy S10 screenprotectors en Samsung Galaxy S10 Plus screenprotectors. Bekijk online het volledige assortiment van Telefoonglaasje.