iPhone 7

Meer voor jouw iPhone 7

iPhone 7 screenprotector van gehard glas

Apple heeft met de iPhone 7 een prachtig afgewerkt toestel op de markt gebracht, dat een zeer robuuste behuizing heeft. Het scherm is gemaakt van Gorilla Glass, een gehard glas wat steeds beter bestand is tegen kras- en valschade. Toch is het scherm van de iPhone 7 evengoed breekbaar als je het toestel zou laten vallen. Wil jij je smartphone beschermen tegen valschade? De hoogwaardige iPhone 7 screenprotector van Telefoonglaasje.nl biedt uitkomst. Als je een van onze screenprotectors van glas op het beeldscherm hebt bevestigd, is je scherm uitstekend beschermt tegen krassen, barsten en valschade.

Tempered glass iPhone 7 screenprotector kopen?

Een ongelukje zit in een klein hoekje en stel dat je je telefoon laat vallen dan heb je in de meeste gevallen schade aan je beeldscherm. Een kapot beeldscherm wil je natuurlijk voorkomen, want de kosten zijn vaak niet mals. De tempered glass iPhone 7 screenprotectors van Telefoonglaasje.nl zijn ontworpen om schade aan het scherm van je smartphone te reduceren. De screenprotector van glas bestaat uit drie flinterdunne lagen glas, waarvan er twee verhard zijn. Bij een eventuele val van de smartphone zal het verharde glas de klap opvangen. Je beeldscherm zal hierdoor in de meeste gevallen onbeschadigd blijven en zo voorkom je hoge reparatiekosten.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er  alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk te leveren. Wij hanteren niet voor niets de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Jouw iPhone 7 kapot?

Is jouw iPhone 7 kapot of beschadigd? Dat is erg vervelend. Ondanks dat schade in de meeste gevallen te voorkomen is, kan het natuurlijk gebeuren dat je iPhone 7 beschadigd. Bij Telefoonglaasje bieden we ook een iPhone 7 reparatie aan, met originele onderdelen en 3 maanden garantie op alle reparaties!

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de tempered glass iPhone 7 screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere telefoonmerken, maar ook iPhone 7 Plus screenprotectors. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de iPhone 8 screenprotectors
Bekijk de iPhone X screenprotectors
Bekijk de iPhone Xs screenprotectors