HTC

HTC screenprotector

Je smartphone is een waardevol bezit, en het is zaak om je toestel de beste bescherming te bieden. Je wilt natuurlijk geen schade aan je toestel krijgen want als je dit moet laten repareren dan kan dit zorgen voor hoge reparatiekosten. Zoals we weten zit een ongeluk in een klein hoekje en laten de meeste mensen hun smartphone wel eens vallen. Vaak leidt dit tot krassen of barsten in het beeldscherm en dit wil je voorkomen. Een HTC screenprotector van glas kan uitkomst bieden in dit soort situaties. Het glas, dat bestaat uit 3 delen, zorgt ervoor dat het scherm onberoerd blijft. De zeer dunne lagen glas die rechtstreeks op het scherm van je telefoon geplaatst worden, absorberen de klap als het ware en daarom blijft jouw telefoonscherm intact.

HTC screenprotector kopen?

De glazen screenprotectors van Telefoonglaasje.nl bieden perfecte bescherming voor je HTC smartphone en verkleinen de kans op schade aan je beeldscherm als je je telefoon laat vallen of ergens met je telefoon langs schuurt. In onze webshop kun je HTC screenprotectors van topkwaliteit bestellen voor diverse modellen. De luxe glazen HTC screenprotector past perfect op het scherm van de telefoon en het verharde stuk glas biedt goede bescherming tegen krasjes, vuil en andere schade. De bovenste laag van het beschermende glas bestaat uit een olie-afstotende coating, waardoor vingerafdrukken en vetvlekken zich niet hechten aan het oppervlak van de screenprotector. Er zullen dus geen vervelende vlekken ontstaan op je scherm.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de HTC screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere telefoonmerken zoals iPhone of Samsung. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl