Huawei P40 Lite

Meer voor jouw Huawei P40 Lite

Huawei P40 Lite screenprotector

Op zoek naar dé beste bescherming tegen krassen, barsten of andere beschadigingen aan het beeldscherm van jouw Huawei P40 Lite? Kies dan voor een Huawei P40 Lite screenprotector. Bij Telefoonglaasje vind je een uitgebreid assortiment Huawei P40 Lite screenprotectors. Ben je op zoek naar een Edge to Edge Huawei P40 Lite screenprotector? Of zoek je een smalle variant zodat je deze kan combineren met jouw bumper? Bij Telefoonglaasje helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze.

Waarom een Huawei P40 Lite screenprotector van glas?

Waarom zou je voor een screenprotector van glas kiezen als er ook, goedkopere, plastic screenprotectors zijn? Een plastic screenprotector biedt helaas geen bescherming tegen valschade. Valt jouw smartphone met een plastic screenprotector, op het scherm? Dan is de kans heel groot dat het originele scherm kapot is. Bij een Huawei P40 Lite screenprotector van gehard glas zit dit anders. Deze screenprotectors bestaan uit drie lagen waaronder een laag gehard glas. Bij een val, absorbeerd de screenprotector de schok van de val en breekt. Hierdoor blijft het originele scherm in 95% van de gevallen in tact bij een val. Voorkom hoge reparatiekosten met een Huawei P40 Lite screen protector van gehard glas!

De beste P40 Lite screen protector

Wat is de beste P40 Lite screen protector voor jouw situatie? Maak je gebruik van een extreem schokabsorberend hoesje, of is het een simpele backcover/bookcase? Bij Telefoonglaasje vind je twee type screenprotectors, Edge to Edge en Standard Fit. Een Edge to Edge screenprotector bedekt het volledige scherm, van rand tot rand, en is als het ware een kopie van het originele scherm. Een Standard Fit screenprotector bedekt alleen het vlakke gedeelte van het scherm, waardoor je rondom een klein gedeelte van het scherm onbedekt laat. Het nadeel van deze screenprotectors is dat je ze beter ziet zitten én dat ze minder bescherming bieden t.o.v. de Edge to Edge screenprotector. Kom je er niet helemaal uit, of wil je graag wat advies? Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar.

Optimale bescherming met een hoesje

Wil je de kans op schade echt tot een minimum beperken? Kies dan ook voor een hoesje. Een glazen screenprotector biedt helaas geen bescherming voor het frame van jouw smartphone. Bij Telefoonglaasje vind je ook Huawei P40 Lite hoesjes. Wil jij een Huawei P40 Lite hoesje van schokdempend siliconen materiaal? Je vind ze bij ons in meerdere kleuren. Al onze hoesjes zijn te combineren met onze Edge to Edge screenprotectors.

Kennis, kwaliteit en service

Bij Telefoonglaasje staan we voor kennis, kwaliteit en service. We helpen onze klanten graag met het maken van de juiste keuze. Zo weten we vaak precies waar je op moet letten bij het uitzoeken van screenprotectors, hoesjes of andere accessoires. Weet je niet helemaal welke screenprotector het beste past met jouw hoesje? Of heb je vragen over het formaat? We leggen je het graag uit via de chat, mail of telefoon.