Samsung Galaxy Tab series

Samsung Galaxy tablet screenprotector kopen

Schade aan je Samsung Galaxy Tab probeer je natuurlijk zo goed mogelijk te voorkomen. Toch weten we uit ervaring dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Aan ons de taak om screenprotectors te leveren die je Samsung Galaxy Tab beschermen, we vinden het belangrijk om je de optimale bescherming te bieden voor je Samsung Galaxy Tab zodat je deze met een gerust hart nog lang kan gebruiken. Met de Samsung Galaxy Tab screenprotectors van gehard glas bescherm je je tablet tegen val- en stootschade en hoge reparatiekosten. Op zoek naar een screenprotector voor jouw Samsung Tablet? We vertellen je alles over een Samsung tablet screenprotector kopen.

Samsung Galaxy Tab screenprotector van gehard glas

Wij van Telefoonglaasje hebben ondertussen meer dan genoeg ervaring opgedaan om te weten dat er onverhoopt altijd iets kan gebeuren met je tablet. De tablet schiet uit je handen (gebruikt een van je kinderen of je neefje/nichtje je tablet wel eens?) en valt op de grond. Om hoge kosten aan je tablet te voorkomen, is een Samsung Galaxy Tab screenprotector aan te raden. Een reparatie aan je tablet kost al snel een paar honderd euro en die kosten zijn met een Samsung Galaxy Tab screenprotector eenvoudig bespaard. De screenprotectors die we aanbieden voor de Samsung Galaxy tablets zijn allemaal gemaakt van gehard glas. Dit beschermt vele malen beter dan een folie of plastic screenprotector.

Een Galaxy Tab screenprotector aanbrengen

Een Samsung Galaxy Tab screen protector aanbrengen is vrij eenvoudig met de bijgeleverde instructies. Dit in combinatie met de cleaningkit, zorgt ervoor dat de screenprotector netjes en stofvrij op het scherm van jouw Samsung Galaxy Tab komt te zitten. We hebben de belangrijkste stappen voor je op een rij gezet.

1. Haal een doekje over de tafel, zo voorkom je rond dwarrelende stofjes.
2. Maak het scherm goed schoon, verwijder de laatste stofjes met de meegeleverde duststicker.
3. Verwijder de folie van de screenprotector met de plaklaag naar beneden eng breng vervolgens langzaam aan.
4. Wrijf de screenprotector vervolgens aan met het meegeleverde microvezel doekje.

Kennis, service en kwaliteit

Telefoonglaasje staat voor kennis, service en kwaliteit. Bij Telefoonglaasje vind je uitsluitend Samsung Galaxy Tab screenprotectors van de beste kwaliteit, uitvoerig getest en bewezen in de praktijk. Wij helpen bovendien ook graag met het maken van de juiste keuze. Benieuwd wat wij voor jouw Samsung Galaxy Tab kunnen betekenen? De experts van onze klantenservice staan 5 dagen per week voor je klaar.