OnePlus 5

Meer voor jouw OnePlus 5

OnePlus 5 screenprotector
De OnePlus 5 is het vlaggenschip van het Chinese bedrijf voor het jaar 2017. Het smartphone bedrijf OnePlus heeft al meerdere toestellen op de markt gebracht, maar nummer 4 is overgeslagen, dit komt omdat het nummer in China een ongeluksgetal is. Maar des al niet te min is de OnePlus 5 zeker welkom. Deze smartphone beschikt over nieuwe specificaties en ziet er elegant uit. Om jouw OnePlus 5 optimaal te beschermen is het verstandig om een hoesje te gebruiken. Daarnaast heeft het scherm ook de juiste bescherming nodig, om krassen en barsten te voorkomen kun je gebruikt maken van een OnePlus 5 screenprotector van Telefoonglaasje.nl. Deze screenprotectors van glas kun je eenvoudig online bestellen en dat voor de scherpste prijzen.
Bestel nu een OnePlus 5 screenprotector
Om het scherm van jou OnePlus 5 goed te beschermen is een glazen screenprotector de perfecte uitkomst. Dit laagje glas beschermt het scherm tegen val- en stootschade en zo kun je hoge reparatiekosten voorkomen. De screenprotectors van Telefoonglaasje.nl zijn gemaakt van 0,33mm gehard glas, hierdoor kunnen ze de klap van een val opvangen. Op deze manier is de kans op een barst in het scherm een stuk kleiner. Daarnaast voorkomt het ook krassen op het originele scherm van de OnePlus 5 en het vermindert daarbij ook vingerafdrukken op het scherm. In de webshop van Telefoonglaasje.nl vind je diverse screenprotectors. Zo hebben we een geheel transparante OnePlus 5 screenprotector, maar daarnaast vind je bij ons ook een full cover glazen variant. Deze bedekt het gehele scherm en beschikt over een zwarte rand die perfect past bij het toestel.
Kennis, kwaliteit en service
De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de OnePlus 5 screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere modellen van OnePlus, maar ook andere telefoonmerken. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de OnePlus 3 screenprotectors
Bekijk de OnePlus 6 screenprotectors
Bekijk de OnePlus 5T screenprotectors