Apple Watch 4/5/6/SE

Apple Watch screenprotector van Telefoonglaasje

Ga je binnenkort een nieuwe Apple Watch 4/5/6/SE aanschaffen? Of ben je er achter gekomen dat je toch graag bescherming zou willen hebben voor je huidige Apple Watch? Ga dan voor een Apple Watch 4/5/6/SE screenprotector om je Apple Watch optimaal mee te beschermen. Met deze screenprotector hoef je niet druk te maken als je per ongeluk ergens tegenaan stoot.

Apple Watch 4/5/6/SE screen protector

Omdat we merkten dat onze klanten graag hun Apple Watch ook willen beschermen, hebben we deze screen protectors ontwikkeld. We vinden het enorm belangrijk dat je met een gerust hart gebruik kan maken van je Apple Watch en een screenprotector is cruciaal om dit te bereiken. Met een smartphone zit een ongeluk in een klein hoekje maar met een smartwatch kom je nog veel sneller per ongeluk ergens tegenaan. De Apple Watch 4/5/6/SE screenprotector voorkomt serieuze schade als dit per ongeluk een keer gebeurd.

Apple Watch 4/5/6/SE tempered glass

Ben je op zoek naar optimale bescherming die niet te zien is op je Apple Watch? Die heb je bij deze gevonden. De screenprotector is speciaal ontwikkeld voor Apple Watches en zal totaal niet opvallen als deze aangebracht is. Ook zit er een speciale oleofobe coating op de screenprotector waardoor je aanzienlijk minder last hebt van viezigheid op je Apple Watch.

Voorkomt barsten in het Apple Watch scherm

Onze Apple Watch 4/5/6/SE screen protector beschermt je toestel zo goed mogelijk tegen vallen of stoten. Nu we tevreden zijn met de kwaliteit zijn we klaar om de Apple Watch screenprotectors online aan te bieden aan onze klanten. Naast Apple Watch screenprotectors hebben we deze ook ontwikkeld voor de Samsung Galaxy Watch en Huawei Watch series. Op die manier hebben we voor de meeste smartwatches een goed beschermende oplossing.

Screenprotector Apple Watch bedekt het volledige scherm

Heb je wel eens een te smalle screenprotector gehad waardoor deze erg opviel? Dit is bij de Apple Watch screenprotector niet het geval. Deze bedekt de gehele voorkant van je Apple Watch en ziet er hierdoor perfect uit terwijl deze ook nog goed beschermd. “Edge to Edge” bescherming noemen we dit.

Universeel voor Apple Watch 4/5/6/SE

Een deel van de Apple Watches zijn identiek als het op de behuizing aankomt. Hierdoor hebben we screenprotectors kunnen ontwikkelen voor de Apple Watch 4/5/6/SE die altijd optimaal hechten aan het beeldscherm. Ook voor de andere Apple Watches hebben we natuurlijk een screenprotector.

Screen protector Apple Watch 4/5/6/SE aanbrengen

Achterop de verpakking vind je de instructies om je Apple Watch screenprotector aan te brengen. Heb je toch nog vragen of opmerkingen? Of wil je iets dubbel checken voordat je begint? Onze klantenservice staat van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00 voor je klaar via de chat, mail en telefoon. Een vraag buiten openingstijden? Stuur een mailtje! De volgende werkdag heb je sowieso antwoord van ons.