Apple Watch 4/5/6/SE

Apple Watch screenprotector van Telefoonglaasje

Ga je binnenkort een nieuwe Apple Watch 4/5/6/SE aanschaffen? Of ben je er achter gekomen dat je toch graag bescherming zou willen hebben voor je huidige Apple Watch? Ga dan voor een Apple Watch 4/5/6/SE screenprotector om je Apple Watch optimaal mee te beschermen. Met deze screenprotector hoef je niet druk te maken als je per ongeluk ergens tegenaan stoot.

Apple Watch 4/5/6/SE tempered glass

Ben je op zoek naar optimale bescherming die niet te zien is op je Apple Watch? Die heb je bij deze gevonden. De screenprotector is speciaal ontwikkeld voor de Apple Watches 4/5/6 en zal totaal niet opvallen als deze aangebracht is. Ook zit er een speciale oleofobe coating op de screenprotector waardoor je aanzienlijk minder last hebt van viezigheid op je Apple Watch.

Universeel voor Apple Watch 4/5/6/SE

Een deel van de Apple Watches zijn identiek als het op de behuizing aankomt. Hierdoor hebben we screenprotectors kunnen ontwikkelen voor de Apple Watch 4/5/6/SE die altijd optimaal hechten aan het beeldscherm. Ook voor de andere Apple Watches hebben we natuurlijk een screenprotector.

Screen protector Apple Watch 4/5/6/SE aanbrengen

Achterop de verpakking vind je de instructies om je Apple Watch screenprotector aan te brengen. Heb je toch nog vragen of opmerkingen? Of wil je iets dubbel checken voordat je begint? Onze klantenservice staat van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00 voor je klaar via de chat, mail en telefoon. Een vraag buiten openingstijden? Stuur een mailtje! De volgende werkdag heb je sowieso antwoord van ons.