Galaxy S21 serie screenprotectors

Galaxy S21 serie screenprotectors bij Telefoonglaasje

De Galaxy S21 serie, waar elegantie en topprestaties samenkomen, heeft zijn stempel gedrukt in de smartphone wereld. Bij Telefoonglaasje eren we dit meesterwerk van Samsung met onze op maat gemaakte screenprotectors.

De Kracht van Bescherming

Onze Galaxy S21 screenprotectors, vervaardigd uit eersteklas gehard glas, zijn je eerste verdedigingslinie tegen de dagelijkse tegenslagen, van kleine krasjes tot ongelukkige valpartijen.

Jouw ideale screenprotector?

Voor de Galaxy S21 serie biedt Telefoonglaasje een breed scala aan opties, elk ontworpen met jouw behoeften in gedachten.

Met de Galaxy S21 Edge to Edge screenprotector geniet je van een allesomvattende bescherming die geen millimeter van je scherm onbedekt laat.

Voor de privacybewuste gebruiker is er de Galaxy S21 Privacy screenprotector, waarmee je zeker kunt zijn van je eigen visuele ruimte in openbare gelegenheden.

En voor de ultieme veelzijdigheid hebben we de Galaxy S21 Standard Fit, ideaal voor elk type hoesje, van dunne tot de meer robuuste varianten.

De Galaxy S21 serie beschikt over een sonische vingerafdrukscanner. Dit werkt anders dan de normale vingerafdrukscanners. Deze scanner zendt geluidsgolven uit om jouw vinger te scannen. Om ervoor te zorgen dat de geluidsgolven vrij door de lijmlaag kunnen bewegen wordt er een speciaal soort lijm gebruikt boven de scanner. Je ziet hierdoor een duidelijke cirkel op de positie van de vingerscanner.

Galaxy S21 serie Screenprotectors aanbrengen zonder gedoe

Bij Telefoonglaasje maken we het je gemakkelijk. Elke screenprotector wordt geleverd met duidelijke instructies, waardoor het aanbrengen een fluitje van een cent is. Mocht je toch vragen hebben, dan is ons toegewijde team er om je te helpen.

Telefoonglaasje: Dé partner voor je Galaxy S21

We zetten de toon als het gaat om bescherming en service. Onze missie? Je Galaxy S21 er piekfijn uit laten zien, dag in dag uit. Ons deskundige team staat klaar voor al je vragen.

Elk Galaxy S21 model verdient de beste bescherming

Of je nu de klassieke Galaxy S21, de uitgebreide Galaxy S21 Plus, de krachtige Galaxy S21 Ultra of de geliefde Galaxy S21 FE hebt, wij hebben de ideale screenprotector voor jouw toestel.