Galaxy S23 serie screenprotectors

Galaxy S23 serie screenprotectors van Telefoonglaasje

De Galaxy S23 serie is de allernieuwste lijn van Samsung. Met deze schitterende reeks Samsung smartphones wil je uiteraard de best mogelijke bescherming tegen schade aan het scherm. Daarom hebben we de Galaxy S23 screenprotectors direct beschikbaar. Deze zijn onmiddellijk te bestellen om je Galaxy S23, Galaxy S23 Plus, Galaxy S23 Ultra en Galaxy S23 FE te behoeden voor val- en stootschade.

De Galaxy S23 screenprotector lijn van Telefoonglaasje is vervaardigd uit uiterst sterk gehard glas. Dit glas kan een val of stoot gemakkelijk absorberen, waardoor je bespaart op dure reparatiekosten. Schade aan het scherm is niet alleen onaangenaam, maar kan ook resulteren in hoge reparatiekosten. Onze Galaxy S23 screen protectors bieden een oplossing voor dit probleem en zijn zonder moeite zelf aan te brengen.

De Galaxy S23 serie beschikt over een sonische vingerafdrukscanner. Dit werkt anders dan de normale vingerafdrukscanners. Deze scanner zendt geluidsgolven uit om jouw vinger te scannen. Om ervoor te zorgen dat de geluidsgolven vrij door de lijmlaag kunnen bewegen wordt er een speciaal soort lijm gebruikt boven de scanner. Je ziet hierdoor een duidelijke cirkel op de positie van de vingerscanner.

Welke Galaxy S23 screenprotector kies je?

Voor de Galaxy S23 serie bieden we diverse typen screenprotectors aan. Allemaal vervaardigd van hetzelfde sterke gehard glas en specifiek ontworpen voor de Galaxy S23 reeks.

De Galaxy S23 Edge to Edge screenprotector bedekt het gehele voorvlak van je smartphone. Uiteraard zijn de meeste hoesjes nog steeds compatibel met deze Galaxy S23 screenprotector.

Ook bieden we de Galaxy S23 Standard Fit screenprotectors aan. Deze zijn compatibel met allerlei soorten hoesjes, van robuuste tot slankere siliconen varianten.

Galaxy S23 screen protector aanbrengen

Bij Telefoonglaasje is er een breed aanbod aan Galaxy S23 screen protectors die je makkelijk zelf kunt aanbrengen. Bij elke protector leveren we de benodigdheden mee: een instructievideo, een geschreven handleiding en een cleaning kit. Hiermee kan iedereen de protector perfect aanbrengen. Mocht je toch vragen hebben, dan staat onze klantenservice voor je klaar!

Screenprotector Galaxy S23 afmetingen

Alle Galaxy S23 screenprotectors zijn precies op maat gemaakt voor de Galaxy S23 serie. De Edge to Edge variant zorgt voor complete dekking, terwijl de Standard Fit iets smaller is, ideaal voor robuustere hoesjes.

Telefoonglaasje, Boost your device

Bij Telefoonglaasje zetten we ons in voor expertise, service en topkwaliteit. Jouw Samsung smartphone verdient de beste bescherming, en daar dragen wij graag aan bij. Met duidelijke aanbrenginstructies en uitvoerig geteste producten, kun je er zeker van zijn dat jouw Galaxy S23 optimaal beschermd is. Ons ervaren klantenserviceteam staat altijd voor je klaar, of het nu via chat, e-mail of telefoon is.

Jouw type Galaxy S23?

Op deze pagina’s vind je producten voor jouw specifieke Galaxy S23 model, allemaal vervaardigd uit het sterkste gehard glas. Bij Telefoonglaasje vind je de optimale bescherming voor je Samsung!