Honor 9X

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Honor 9X screenprotector bestellen?

Het scherm van de Honor 9X is het meest kwetsbare onderdeel. Je wilt natuurlijk niet dat het scherm van jouw 9X beschadigd raakt met hoge reparatiekosten ten gevolge. Telefoonglaasje heeft hiervoor de oplossing: een Honor 9X screenprotector van gehard glas. Deze 9X screen protector is vervaardigd uit gehard glas dat wel 9 x sterker is dan normaal glas en vangt een val op door te breken en de schade te absorberen. Door de Edge to Edge technologie beschermt deze screenprotector zelfs de randen van het scherm!

Tempered glass screenprotector Honor 9X

Een tempered glass screenprotector is gelijk aan een glazen screenprotector. De tempered glass screenprotector voor de Honor 9X van Telefoonglaasje biedt optimale bescherming tegen val- en stootschade en voorkomt krassen en barsten in het originele scherm. Zo blijft jouw smartphone vanaf dag één volledig onbeschadigd én kun je deze achteraf tegen een hogere prijs verkopen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw 9X? Bekijk dan de producten op deze pagina.

Kennis, kwaliteit en service

Bij Telefoonglaasje zijn we een expert in het beschermen van smartphones en tablets. Wil jij schade voorkomen aan jouw Honor smartphone? Dan zit je bij Telefoonglaasje goed. De experts van onze klantenservice helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor jouw smartphone. Benieuwd naar de mogelijkheden, of op zoek naar bescherming voor een ander model Honor? Bekijk dan onze andere Honor screen protectors.