Huawei Watch GT 2

Screenprotector Huawei Watch GT 2 van Telefoonglaasje

Ben jij de eigenaar van een Huawei Watch GT 2? Het horloge wat beschikt over een sportmodus dat enorm veel verschillende activiteiten kan registreren. Daarnaast is het erg belangrijk dat jij jouw Huawei Watch GT 2 goed beschermt tegen val- en stootschade om hoge reparatiekosten te voorkomen. In de webshop van Telefoonglaasje vind je de beste screen protector voor de Huawei Watch GT2.

De Huawei Watch GT 2 heeft ook verschillende gezondheidsfuncties. De hartslagmeter geeft een seintje wanneer je hartslag hoger is dan 100 of lager dan 50 slagen per minuut. Je slaapritme wordt bijgehouden en de stressindex wordt weergegeven omdat het helpt stress te verminderen. Om schade aan het beeldscherm te voorkomen raden wij het gebruik van een Huawei Watch GT 2 screenprotector aan. De Huawei Watch GT 2 screen protector van Telefoonglaasje bestaat uit extreem sterk gehard glas wat schade voorkomt aan het originele scherm. Omdat je horloge natuurlijk om je pols zit is de kans op schade en krasjes groter, daarom raden wij jou aan gebruik te maken van een Huawei Watch GT2 screen protector. Daardoor blijft de waarde van je smartwatch namelijk behouden en bij schade vervang je de screen protector eenvoudig.

Huawei Watch GT 2 screen protector

De Huawei Watch GT2 screenprotector van Telefoonglaasje is speciaal ontworpen om jouw smartwatch scherm optimaal te beschermen. Deze screen protector is gemaakt van gehard glas, dit glas is wel 9 keer sterker dan normaal glas en bedekt jouw volledige scherm. Deze screenprotector beschermt niet alleen tegen krasjes maar ook tegen val- en stootschade.

De volledig dekkende screenprotector is dusdanig ontworpen om het gehele scherm bescherming te bieden, zonder dat de werking van het touchscreen vermindert wordt. Voor de beste bescherming aan jouw Huawei Watch GT 2 maak je daarom gebruik van een Huawei GT2 screen protector van Telefoonglaasje.

Huawei Watch GT 2 screenprotector, waarom van glas?

Telefoonglaasje staat voor kennis, service en kwaliteit. Onze screenprotectors zijn uitgebreid getest om schade aan jouw smartwatch te voorkomen. Hoe je een screenprotector het beste aan kan brengen op jouw scherm wordt duidelijk uitgelegd in onze instructievideo. Waarom zou je gebruik maken van een glazen screenprotector? Het antwoord hierop is simpel, wanneer je een keer ergens tegen aan stoot met je Huawei Watch GT 2 blijft het scherm hiervan intact. Je vraagt je misschien af of je originele scherm hierdoor onbeschadigd blijft, het antwoord hierop is ja. Aangezien de kracht van de val wordt verdeeld over je volledige scherm zal je scherm niet breken. Het enige wat mogelijk barst is de screenprotector, maar gelukkig is het aanschaffen van een nieuwe screenprotector vele malen goedkoper dan het laten vervangen van je scherm!

Screenprotector Huawei Watch GT 2 aanbrengen

Moeite bij het plaatsen van een screenprotector op het scherm van je Huawei Watch GT 2? Met de juiste instructies is het aanbrengen van een glazen screenprotector van Telefoonglaasje erg eenvoudig. Bovendien worden alle Huawei Watch GT 2 screen protectors geleverd met duidelijke instructies en een Telefoonglaasje cleaning kit! We hebben de belangrijkste stappen hieronder voor jou op een rijtje gezet.

1. Haal een doekje over de tafel, dit voorkomt stofdeeltjes die opvliegen.
2. Maak het scherm grondig schoon met de meegeleverde display cleaning kit.
3. Breng de screenprotector aan en wrijf de overgebleven luchtbellen met het doekje naar de randen.

Bekijk ook onze video handleiding voor het beste resultaat. Ben je op zoek naar een Huawei Watch GT screenprotectors
Huawei Watch GT 2E screenprotectors