• voor 17:00 besteld, morgen gratis in huis Vòòr 17:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • 365 dagen omruilgarantie 365 dagen bedenktijd
  • levenslange kwaliteitsgarantie Persoonlijk advies van experts
  • Kennisbank

Corona update: informatie omtrent levering

Het Corona virus zorgt op dit moment overal op aarde voor uitzonderlijke omstandigheden en maatregelen. Wij doen er alles aan om verspreiding van het virus te voorkomen en houden ons daarom aan de adviezen en richtlijnen van het RIVM. Op dit moment werken we met aangepaste veiligheidsmaatregelen om iedereen op tijd te voorzien van hun producten.

Levering door de brievenbus

Bestellingen worden verstuurd als brievenbuspost. Dit betekent dat jouw bestelling wordt bezorgd door de brievenbus en er geen fysiek contact met de postkoerier nodig is. Onze bezorgpartner PostNL volgt de RIVM-richtlijnen en neemt hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Geen vertraging in verwerking

  • Er is geen vertraging in de verwerking van bestellingen in ons magazijn.
  • Op dit moment is er geen vertraging in de bezorging.
  • Onze klantenservice is 5 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch.
  • Bestellingen worden bezorgd in de brievenbus, er is geen sprake van fysiek contact.

Levertijd in Nederland

Onze logistieke afdeling, weliswaar met aangepaste veiligheidsregels, volgens normale planning. Er is op dit moment geen vertraging in de verwerking van bestellingen in ons magazijn. Momenteel is het extra-druk bij onze bezorgpartner PostNL, hierdoor kan het helaas gebeuren dat jouw bestelling een dag later dan verwacht bezorgd wordt. De levertijd in Nederland is op dit moment 1 werkdag.

Levertijd in België

Ook voor zendingen aan België geldt voor 17:00 besteld, is vandaag verstuurd. Er is op dit moment geen vertraging in de verwerking van bestellingen in ons magazijn. Helaas merken wij dat door de situatie in België de post langer onderweg is dan dat je van ons gewend bent. De levertijd in België is op dit moment 1 tot 3 werkdagen.

Klantenservice

Ondanks onze maatregelingen en de voorschriften van het RIVM is onze klantenservice van maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 17:00 bereikbaar. De klantenservice is zowel telefonisch als via de mail via onderstaande gegevens bereikbaar:

Mail: klantenservice@telefoonglaasje.nl
Telefoon: +31(0)85 – 3033 583