• voor 17:00 besteld, morgen gratis in huis Vòòr 17:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • 365 dagen omruilgarantie 365 dagen bedenktijd
  • levenslange kwaliteitsgarantie Persoonlijk advies van experts
  • Kennisbank

Een tempered glass screenprotector is een musthave voor je smartphone

Onze smartphone is een waardevol bezit. Er gaat geen dag voorbij of we nemen een kijkje op ons smartphone scherm. Een Whatsapp bericht sturen, bellen, files checken of het nieuws bekijken: de mogelijkheden zijn eindeloos! Tegenwoordig kunnen we zoveel met onze mobiele telefoon, dat we gewoon niet zonder dit apparaat kunnen. Bij veel supermarkten kun je bijvoorbeeld al betalen met je smartphone! Om alle bovenstaande handelingen uit te voeren, is het belangrijk dat je smartphone scherm in goede staat is en blijft. Met een tempered glass screenprotector is je smartphone verzekerd van een ijzersterke bescherming!

De oplossing: een tempered glass screenprotector

Kan jij nog wel eens klunzig zijn of laat je met regelmaat iets vallen? Dan is een tempered glass screenprotector echt wat voor jou! Ook ideaal wanneer je gewoon zeker wilt zijn dat je smartphone goed beschermd is. Een screenprotector van gehard glas biedt dan optimale bescherming. Tempered glass is écht gehard glas, krasvrij en het heeft een comfortabel touch gevoel. Je ziet het geharde glas niet zitten en toch is je scherm uitermate goed beschermd. Wist je dat tempered glass wel 5 keer zo sterk is als normaal glas?

Een ongeluk zit in een klein hoekje, iedereen maakt wel eens wat mee. Misschien valt je telefoon uit je zak of laat iemand anders je smartphone vallen? Geen zorgen, de tempered glass screenprotector zal in zijn geheel breken, maar jouw smartphone scherm niet!

Hoe wordt tempered glass gemaakt?

Tempered glass is echt glas dat bewerkt is op een speciale manier om het harder en weerbaarder te maken. Het glas wordt opgewarmd tot een temperatuur van ongeveer 564 graden Celsius tot maximaal 620 graden Celsius. Zodra het glas deze temperatuur bereikt heeft, wordt het zo snel mogelijk weer afgekoeld met zeer koude lucht. Dit zorgt ervoor dat het glas gehard is en dus krasbestendiger. Mocht het glas toch gaan breken, dan gaat het niet versplinteren.

Hoe breng je een screenprotector van tempered glass aan?

De reparatie van je smartphone scherm is niet goedkoop, de aanschaf van een tempered glass screenprotector daarentegen wel! Je bestelt het eenvoudig en snel online. Dat is beter dan een gebroken smartphone scherm! Krassen, stoten, stof en vuil worden geweerd met gehard glas en het heeft geen negatieve invloed op de gevoeligheid of helderheid van je scherm. Ben je benieuwd hoe je de screenprotector aanbrengt op je telefoon? Wanneer je bij ons een tempered glass screenprotector bestelt, ontvang je handige reinigingsdoekjes, aanbrenginstructies en een stappenplan bij je bestelling.

Klik hieronder op het merk van jouw telefoon om een geschikte screen protector te vinden!