• voor 17:00 besteld, morgen gratis in huis Vòòr 17:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • 365 dagen omruilgarantie 365 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies Persoonlijk advies van experts
  • Kennisbank

Galaxy S10 & S10 Plus: touchscreen gevoeligheid aanpassen

Hoewel een goede screenprotector de gevoeligheid van het scherm van je Samsung Galaxy S10 of Galaxy S10 Plus niet hoort te beïnvloeden kan het toch voorkomen dat je verschil merkt in de aanraakgevoeligheid van het scherm na het aanbrengen van een screenprotector. Meestal is dit eenvoudig op te lossen, in dit artikel leggen we uit hoe!

Touchscreen instellingen

Eerder schreven we over touchscreen problemen voor andere toestellen, bij de Samsung Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus is dit nog eenvoudiger gemaakt. Je kan het toestel namelijk speciaal instellen voor het gebruik met een glazen screenprotector. In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je de touchscreen instelling aanpast op jouw Samsung Galaxy S10 of S10 Plus.

How to: gevoeligheid scherm aanpassen

De Galaxy S10 (Plus) is een slim toestel, daar is geen twijfel over mogelijk. Het toestel is zelfs zo slim dat de touchscreen gevoeligheid kan worden aangepast op het gebruik van een screenprotector. Je hoeft je Galaxy S10 (Plus) alleen even te laten weten dat je een screenprotector gebruikt door één instelling te wijzigen.

• Stap 1:
    Ga naar de instellingen in je Samsung Galaxy S10 of S10 Plus.
  • Stap 2:
    Navigeer naar het kopje ‘Display’ en druk hierop.
  • Stap 3:
    Je ziet als het goed is een kopje met ‘Aanraakgevoeligheid’ of in het Engels ‘Touch sensitivity’ verschijnen. Activeer deze instelling.
  • Stap 4:
    De instelling is actief, als het goed is, is het probleem nu verholpen. Test dit eenvoudig door te typen in een notitie of chat.
Samsung GalaxyS 10 touchscreen settings

Als je na het activeren van de instelling nog touchscreen problemen ondervindt kan het zijn dat de screenprotector niet goed op het scherm zit. De experts van onze klantenservice geven je graag persoonlijk advies over hoe je dit oplost.

Screenprotectors van Telefoonglaasje

Zowel voor de Galaxy S10 als de Galaxy S10 Plus vind je screenprotectors van gehard glas in onze webshop. Op zoek naar een screenprotector voor de Samsung Galaxy S10? De screenprotector van Telefoonglaasje is eenvoudig te combineren met een hoesje én werkt perfect met de ultrasonische vingerafdruk functie.

Samsung Galaxy S10 Plus screenprotector

Optimale bescherming voor het scherm van jouw Samsung Galaxy S10 Plus? De Samsung Galaxy S10 Plus screenprotector van Telefoonglaasje biedt uitstekende bescherming tegen valschade en is extra eenvoudig aan te brengen met de meegeleverde aanbreng tool.

• Werkt met ultrasonische vingerafdruk functie
  • Geleverd met aanbreng tool
  • Extreem sterk gehard glas
  • Te combineren met ieder hoesje