• voor 17:00 besteld, morgen gratis in huis Vòòr 17:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • 365 dagen omruilgarantie 365 dagen bedenktijd
  • levenslange kwaliteitsgarantie Persoonlijk advies van experts
  • Kennisbank

Opgelet, de iPhone 8 komt eraan!

De veelbesproken opvolger van de iPhone 7 komt eraan, het is al te raden, de iPhone 8 wordt in september van dit jaar nog aangekondigd. De iPhone 8 krijgt dezelfde grootte als de iPhone 7, maar toch veranderen er wel een aantal dingen aan deze smartphone van Apple. De vorige iPhones waren al in verschillende kleuren te verkrijgen, maar er is een nieuwe kleur bijgekomen. Dit is de kleur Blush Gold, dat is een mix tussen de rosé gouden kleur en goud. Daarnaast heeft de achterkant van de iPhone ook een drastische verandering gemaakt. Bij de iPhone 8 is de achterkant namelijk van glas, de kleuren zullen hierop dan ook anders uitkomen en alle kleuren zullen er uniek uitzien. De glazen achterkant van de iPhone 8 is om praktische redenen toegevoegd, dit is namelijk voor het draadloos opladen van de iPhone. Dan is er ook geen echte homeknop meer, deze zit verwerkt in het scherm, hierdoor is het scherm van de iPhone 8 ook vergroot.

De unieke en elegante uitstraling van de nieuwe iPhone

De iPhone 8 heeft toch wel wat weg van de iPhone 7, maar is op zijn eigen manier weer uniek gemaakt door de Applefabrikanten. De iPhone 8 is nog wel steeds voorzien van een dubbele camera, net als bij zijn voorganger. Alleen bij de iPhone 8 is de camera verticaal op de achterkant geplaatst, zo ziet de achterkant van deze smartphone er gelijk heel anders uit. Doordat de achterkant van de iPhone gemaakt is van glas, is het verstandig om er voorzichtig mee om te gaan. Je kunt er bijvoorbeeld een goed hoesje omheen doen zodat er minder snel krassen op je iPhone 8 komen. Daarnaast is het beschermen van het glas ook een must om zo de dure reparatiekosten te voorkomen die je anders zou kunnen krijgen.

Naast deze mooie uitstraling is de iPhone 8 natuurlijk aan de binnenkant ook wel wat verbeterd. Zo beschikt de nieuwste iPhone over een betere processor en hierdoor is deze smartphone erg snel. Daarnaast beschikt de iPhone 8 ook over een OLED-display van uitermate goede kwaliteit en waar alles haarscherp op weer wordt gegeven. Mede dankzij dit scherm zal de batterijduur van deze iPhone langer zijn dan bij zijn voorgangers.

De nieuwe iPhone 8 optimale bescherming bieden

Doordat de behuizing van de iPhone 8 van glas is gemaakt, dient de iPhone toch iets beter beschermd te worden. Daarnaast is het scherm ook groter en kun je deze ook maar beter goed beschermen tegen val- en stootschade. Telefoonglaasje.nl heeft daarom binnenkort glazen screenprotectors voor de iPhone 8 in de webshop. Deze kun je heel eenvoudig aanbrengen op het scherm en zo is jouw scherm goed beschermd tegen onder andere krassen en is de kans op barsten een stuk kleiner. De screenprotectors van Telefoonglaasje.nl zijn de beste kwaliteit glazen screenprotectors op de markt en zijn gemaakt van 0,33 mm gehard glas. Naast het voorkomen van krassen, verminderd het ook vingerafdrukken op het scherm en zo blijft de kwaliteit van het scherm in topconditie. Voor het aanschaffen van de glazen screenprotector voor de iPhone 8, is het eerst nog even wachten op deze smartphone, dus hou onze webshop en onze facebookpagina in de gaten!