• voor 17:00 besteld, morgen gratis in huis Vòòr 17:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • 365 dagen omruilgarantie 365 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies Persoonlijk advies van experts
  • Kennisbank

Release iPhone 13: bescherm je iPhone met een screenprotector

Yes, op 23 september was de wereldwijde release van de nieuwste iPhone 13. Een ongekend snel toestel met een 6,1 inch-scherm, dubbele camera en 5G ondersteuning. Heb jij hem ook al in huis? Of ga je er binnenkort een kopen? Denk dan ook aan bescherming van je nieuwste aanwinst! Want een ongeluk zit in een klein hoekje en krassen op je scherm wil je liever voorkomen. Torenhoge reparatiekosten trouwens ook. Lees snel verder en ontdek welke iPhone 13 screenprotectors je bij Telefoonglaasje kunt kopen om zo lang mogelijk van je nieuwe smartphone te genieten.

Gehard glas houd je smartphone veilig

Om schade aan je telefoonscherm te voorkomen raden wij altijd het gebruik van een tempered glass screenprotector aan. De iPhone 13 screenprotectors van Telefoonglaasje zijn gemaakt van extreem sterk gehard glas. Ze bedekken het volledige scherm van je telefoon, van rand tot rand. Extra pluspunt: waar folie screenprotectors alleen bescherming bieden tegen oppervlakkige krassen, biedt een glazen screenprotector ook bescherming als je je telefoon een keer per ongeluk laat vallen.

Ga voor een screenprotector die bij je iPhone model past

Er zijn maar liefst 4 iPhone 13 modellen op de markt gebracht. Het basismodel is de 6,1 inch iPhone 13. Er is ook een minivariant van 5,4 inch. Het enige verschil tussen deze modellen is de grootte en batterijduur. Daarnaast heb je ook nog twee luxere Pro-modellen met meer geavanceerde functies, zoals de ProMotion functie die scroller soepeler maakt, een snellere processor, een telelens en ProRes waarmee je video’s kan nabewerken.

Voor de optimale bescherming van je telefoon kies je natuurlijk een screenprotector die bij jouw model past. Bij Telefoonglaasje hebben we voor alle vier modellen passende screenprotectors. Ga jij voor een iPhone 13 screenprotector, een iPhone 13 mini screenprotector, een iPhone 13 Pro screenprotector of een iPhone 13 Pro Max screenprotector?

Welk type screenprotector kies jij?

Bij Telefoonglaasje heb je de keuze uit meerdere soorten screenprotectors. Voor de beste bescherming ga je voor de Edge to Edge screenprotector. Deze bedekt de gehele voorzijde van het scherm. Ben je erg gesteld op je privacy en vind je het prettig als anderen niet mee kunnen kijken op je scherm? Dan is een privacy screenprotector wat voor jou. Deze zorgt ervoor dat het beeldscherm vanaf de zijkant niet te lezen is. En gebruik je een extreem sterk hoesje? Dan is de Standart Fit screenprotector handig. Door de pasvorm is er voldoende ruimte over voor zelfs de meest robuuste hoesjes.

In 3 stappen je screenprotector voor iPhone 13 aanbrengen

Met de juiste instructies is het aanbrengen van een screenprotector zo gedaan! De belangrijkste stappen zijn als volgt:

1. Haal een doekje over de tafel. Dat voorkomt stofdeeltje die opvliegen terwijl je bezig bent.
  2. Maak het telefoonscherm grondig schoon met de meegeleverde display cleansing kit.
  3. Breng de screenprotector aan en wrijf de overgebleven luchtbellen met het doekje naar de randen.

Et voilà! Je telefoonscherm is ultiem beschermd tegen val-, kras- en stootschade.

Boost your device met Telefoonglaasje

Telefoonglaasje staat voor kennis, service en kwaliteit. Zo zijn onze screenprotectors uitgebreid getest om schade aan jouw iPhone 13 te voorkomen. Heb je vragen, ontvang je graag tips voor het aanbrengen, of kom je er niet uit? Dan staan de experts van onze klantenservice voor je klaar.