• voor 17:00 besteld, morgen gratis in huis Vòòr 17:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • 365 dagen omruilgarantie 365 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies Persoonlijk advies van experts
  • Kennisbank

5 Facts over de prijs-kwaliteitskoning van 2019 | Samsung Galaxy M20

Samsung komt binnenkort met een gloednieuwe serie, die de J-serie moet gaan vervangen. We hebben het over de nieuwe Galaxy M-reeks van Samsung, bestaande uit de Galaxy M10, M20 en M30. Wanneer kunnen we deze nieuwe modellen verwachten? De Galaxy M-serie moet vanaf 28 januari verkrijgbaar zijn – ten minste, in India. Pas later wordt de serie naar andere landen gebracht.

Inmiddels zijn de geruchten in volle gang en is er al wat informatie gelekt over de drie modellen, maar nog steeds weten we niet alles. Over het paradepaardje van de reeks, de Galaxy M20, kunnen we wel al meer vertellen. Daarom bespreken we hieronder de top 5 meeste opvallende geruchten van de M20.

1. To Infinity-V and BEYOND!

De Galaxy M20 krijgt een groot 6,3 inch-scherm met minimale randen en bovenin een kleine ‘waterdruppel-notch’. Samsung noemt dit het Infinity-V design; een groot display met een kleine inkeping aan de bovenzijde in de vorm van een V. In de inkeping is de frontcamera te vinden en de speaker zit tegen het frame aan. Daarnaast schijnt het toestel een LCD-scherm te krijgen met een resolutie van 2340 bij 1080 pixels. Samsung kiest ervoor om de goedkope telefoons niet te voorzien van een AMOLED display, om zo kosten te besparen.

2. Een indrukwekkende 5000 mah accu

Volgens bronnen beschikt de Samsung Galaxy M20 over een accu met een capaciteit van 5000 mAh. Dit is voor Samsung een behoorlijke update, aangezien de recordhouder (Galaxy Note 9) een accu heeft van 4000 mAh. De Galaxy M20 krijgt dus de grootste accucapaciteit ooit in een Samsung smartphone! Dat klinkt leuk en aardig, maar wat betekent dit nu concreet? De smartphone moet twee dagen lang te gebruiken zijn, zonder dat deze tussentijds hoeft te worden opgeladen. Zo, dat scheelt weer tijd! Moet je dan toch opladen? Dan laadt de M20 dankzij de USB Type-C aansluiting 3 x sneller op.

3. Grootste kiekjes met de ultra-wide camera

Hoewel alle smartphones enkele jaren geleden nog slechts één camera hadden, zien we tegenwoordig steeds meer toestellen met meerdere camera’s. Zo zal Samsung de M20 ook voorzien zijn van drie lenzen, namelijk een selfiecamera aan de voorkant (8 megapixel) en twee camera’s aan de achterkant (13 en 5 megapixel). Bij deze dual camera is één lens ultra-wide, zoals recentelijk ook te zien was bij de Galaxy A7 (2018) en Galaxy A9 (2018). Dankzij deze cameralens kun je dus nog meer op één kiekje vastleggen.

4. Krachtige processor

De nieuwe Galaxy M20 heeft dus een reeks nieuwe features, maar hoe zit het met de binnenkant? Het toestel moet worden aangedreven door een Exynos 7885 processor met 3GB werkgeheugen. Deze chip is niet de snelste op de markt, maar is voor een budgettoestel krachtig. Daarnaast draait de smartphone op Android 8.1 Oreo en is deze verkrijgbaar in opslagvarianten van 32GB of 64GB. Maar, heeft het toestel ook een vingerafdruksensor? Jazeker, deze is te vinden in het midden van de achterkant.

5. Samsung Galaxy M20 is kwaliteit voor een budgetprijs

Samsung neemt in 2019 afscheid van de Samsung Galaxy J-serie. De bekende budgetserie maakt plaats voor een gloednieuwe reeks toestellen. Met de M-serie wil Samsung concurreren met budgetsmartphones van Huawei, zoals de P Smart en P20 Lite. De Samsung Galaxy M20 kost daarom waarschijnlijk slechts 160 euro. Het toestel heeft een nieuw ontwerp, een enorme batterij en een reeks nieuwe features. De Galaxy M20 is een aantrekkelijk toestel voor een betaalbare prijs. Kortom; een smartphone die je wilt hebben.