LG

LG screenprotector

Een screenprotector is een echte must als je een nieuwe smartphone hebt gekocht. Krassen, kapotte schermen en andere vormen van schade zijn aan de orde van de dag bij toestellen waar geen screenprotector wordt gebruikt. Wil je een LG screenprotector bestellen? Een gehard glas protector is de optimale bescherming tegen vallen en stoten. De glazen screenprotector is wel 9 x sterker dan normaal glas en vangt de klap op, waardoor je telefoonscherm onbeschadigd zal blijven. .

LG screenprotector bestellen?

Telefoonglaasje heeft het uitgebreidste assortiment LG screenprotectors. Wil je jouw nieuwe LG smartphone kras- en schadevrij houden? De LG screenprotectors van Telefoonglaasje.nl bieden uitkomst.  Voorkom krassen op het display vanaf dag één.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de LG screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere telefoonmerken. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl