Motorola ThinkPhone

Motorola ThinkPhone screenprotector halen?

De Motorola ThinkPhone is het nieuwste toestel van Lenovo en Motorola. De telefoon wordt gepositioneerd als een zakelijk toestel die naadloos samenwerkt met de ThinkPad-laptops. Zo kan je onder andere Motorola ThinkPad gebruiken als webcam voor je Thinkpad-laptop. Als je veel onderweg bent en je smartphone altijd mee hebt dan is de kans op een ongelukje natuurlijk erg groot. Om een kras of barst in het display van jouw smartphone te voorkomen kan je het beschermen met een screenprotector van gehard glas! Bescherm daarom jouw toestel met de Edge to Edge screenprotector waarmee je het volledige scherm van rand tot rand beschermt.

Waarom een screenprotector voor de Motorola ThinkPhone?

Het display van jouw smartphone is één van de meest kwetsbare en duurste onderdelen van een toestel. Het kan natuurlijk gebeuren dat het barst of nog erger het hele display het niet meer doet door een val van je toestel. De kosten van een nieuw display zijn best fors. Om dit te voorkomen is het slim om er een screenprotector op te plakken. De screenprotector vangt de eerste klap op en zorgt hiermee dat het display niet barst. Daarmee is een screen protector de beste protectie voor jouw Motorola ThinkPhone.

Hoe plaats je een screenprotector?

Ook jij kan een telefoonglaasje eenvoudig plaatsen als je eenmaal weet hoe je dit moet doen. Daarom leveren wij alle glaasjes met heldere instructies, ondersteunende video én een cleaning kit. Met al deze tools zorgen wij ervoor dat iedereen de Motorola ThinkPad screenprotector kan installeren. Mocht je toch vragen hebben dan staat onze klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Kennis, kwaliteit en service

Telefoonglaasje staat voor kennis, kwaliteit en service. Al onze screenprotectors worden uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat jouw toestel optimaal beschermd is. Bovendien wordt jouw bestelling dezelfde dag verstuurd en is verzending binnen Nederland en België volledig gratis! Heb je vragen over jouw toestel, een screenprotector of wil je iets anders weten? Dan helpen de experts van onze klantenservice jou graag verder. Ook wanneer je op zoek bent naar screenprotectors voor een ander toestel zoals: Motorola Edge 30 Pro screenprotectors, Motorola Edge 30 Neo screenprotectors en Motorola Moto G72 4G screenprotectors.