OnePlus 6

OnePlus 6 screenprotector

De OnePlus 6 is een smartphone gemaakt door de fabrikant OnePlus en is in mei 2018 op de markt verschenen. Veel van wat de OnePlus 6 speciaal maakt, is de volledig nieuwe constructie en het ontwerp. Het nieuwste toestel is bijna volledig gemaakt van glas dat rond de achterkant rondgaat. OnePlus heeft bij deze nieuwe high-end smartphone gekozen voor een behuizing met meerdere lagen glas. Om de OnePlus 6 goed te beschermen is een hoesje erg handig, maar zo wordt het scherm nog niet volledig beschermd. Telefoonglaasje.nl kan je hier verder bij helpen, in onze webshop vind je namelijk diverse screenprotectors. De OnePlus 6 screenprotector is gemaakt van glas en beschermt jouw toestel tegen val- en stootschade.

Bestel een tempered glass OnePlus 6 screenprotector

Hoe zuinig je ook met jou OnePlus 6 omgaat, het kan altijd gebeuren dat het scherm kapot gaat. Dit kan komen doordat deze is gevallen of ergens tegenaan is gekomen. Er kunnen zo krasjes op het scherm ontstaan en erger nog, er kunnen barsten in het scherm komen. Om schade door vallen of stoten te voorkomen, kun je gebruik maken van de glazen screenprotectors van Telefoonglaasje.nl. De tempered glass OnePlus 6 screenprotector is gemaakt van gehard glas, hierdoor kan de klap van een val opvangen worden. Op deze manier is de kans op een barst in het scherm een stuk kleiner. Daarnaast voorkomt het ook krassen op het originele scherm van de OnePlus 6 en het vermindert daarbij ook vingerafdrukken op het scherm.

Kennis, kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de OnePlus 6 screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere modellen van OnePlus, maar ook andere telefoonmerken. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de OnePlus 6t screenprotectors
Bekijk de OnePlus 7 Pro screenprotectors