Samsung Galaxy A51 & A71

Voorkom schade aan het scherm

Heb je een Samsung Galaxy A51 of Galaxy A71? Je wilt natuurlijk dat het scherm zo lang mogelijk onbeschadigd blijft. Een screenprotector van gehard glas is daarvoor de uitkomst. Door het geharde glas voorkom je dat het scherm beschadigd bij een val, bovendien is het glas zo hard dat er geen krassen door sleutels of andere scherpe materialen in kunnen komen. Bij Telefoonglaasje vind je zowel voor de Galaxy A51 als voor de Galaxy A71 een screenprotector van gehard glas.

Waarom een screenprotector van glas?

Waarom kies je voor een screenprotector van gehard glas, als er ook goedkopere alternatieven beschikbaar zijn? Het antwoord hierop is simpel. Waar een plastic screenprotector geen bescherming biedt tegen diepe krassen en valschade biedt een screenprotector van glas dit wel. Een glazen screenprotector breekt namelijk bij een val op het scherm waardoor de schade geabsorbeerd wordt en het originele scherm intact blijft. Hieronder hebben we enkele voordelen van een glazen screenprotector op een rij gezet:
1. Voorkomt barsten én krassen in het originele scherm.
2. Eenvoudiger aan te brengen dan een plastic screenprotector.
3. Voorkomt vingerafdrukken en vuil door olie-afstotende coating

Kennis, kwaliteit & service

Telefoonglaasje staat voor kennis, kwaliteit en service. We laten graag zien dat we alles weten van smartphones en de bijbehorende accessoires, heb je een vraag? Wij beantwoorden deze graag. Bovendien zijn de screenprotectors van Telefoonglaasje uitgebreid getest om jou van optimale bescherming te garanderen. Meer weten? De experts van onze klantenservice helpen je graag verder.