Samsung Galaxy S20 series

Ultieme bescherming voor de Galaxy S20-serie

Op zoek naar de beste bescherming voor het scherm van jouw gloednieuwe Samsung Galaxy S20, S20 Plus of S20 Ultra? Dan ben je bij Telefoonglaasje aan het juiste adres. Onze S20 serie screenprotectors zijn zo ontworpen dat alle functionaliteiten blijven werken, zoals bijvoorbeeld de in-screen fingerprint functie. Door speciale lijm die is aangebracht rondom de sensor kun je met een screenprotector van Telefoonglaasje eenvoudig jouw Galaxy smartphone blijven ontgrendelen. Bovendien biedt het geharde glas uitstekende bescherming tegen val- en stootschade, zo voorkom je dat er krassen of zelfs barsten in het originele scherm komen.

S20 Screenprotectors: Voorkom hoge reparatiekosten

Tegenwoordig heb je verschillende soorten screenprotectors. Voor de beste bescherming van jouw S20 serie kies je voor een screenprotector van gehard glas. Waar een plastic screen protector geen bescherming biedt tegen vallen en stoten, biedt een screen protector van glas dat wel. Bovendien is jouw smartphone het allerbeste beschermt met de combinatie screenprotector en siliconen hoesje, zo is ook de achterkant van jouw device beschermt tegen onverwachte gebeurtenissen.

Optimale bescherming met een Galaxy S20 hoesje

Voor de optimale bescherming van jouw nieuwe device kies je natuurlijk ook voor een hoesje. Waar een screenprotector bescherming biedt tegen schade aan het scherm, zorgt een hoesje ervoor dat het frame én de binnenkant van jouw smartphone niet beschadigd bij een val. Bij Telefoonglaasje vind je meerdere Samsung Galaxy S20 hoesjes. Voor de beste bescherming kies je voor een siliconen hoesje, het dempende materiaal voorkomt namelijk schade en biedt optimale bescherming in combinatie met een screenprotector.

Kennis, kwaliteit en service

Telefoonglaasje staat voor kennis, kwaliteit en service. We streven ernaar om iedereen te voorzien van de juiste bescherming om zo schade aan smartphones te voorkomen. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk op deze pagina voor alle Galaxy S20 serie producten of neem contact op met de experts van onze klantenservice.
Telefoonglaasje staat voor kwaliteit, dat is de reden dat wij kiezen voor screenprotectors van gehard glas. Bij ons geen plastic folie of andere opties, maar extreem sterke bescherming tegen het laten vallen van je smartphone.