Samsung Galaxy A12

Samsung Galaxy A12 screenprotector

De Samsung Galaxy A12 is een voordelige smartphone met een grote accu. Ook heeft het een flinke display. De Samsung A12 is een verbeterde versie van de Samsung Galaxy A02s. Omdat de Galaxy A12 een groot scherm heeft wil je er natuurlijk voor zorgen dat jouw Samsung Galaxy A12 als nieuw blijft! Dat kan met een glazen screenprotector van Telefoonglaasje. Telefoonglaasje biedt twee verschillende screenprotectors voor de Samsung A12 aan, de ‘standard fit’ en ‘edge to edge’ versie. Wil je dat het volledige scherm van rand tot rand is beschermd? Kies dan voor de Edge to Edge versie. Maak je gebruik van een extra stevige bumper voor de achterkant van het toestel? Kies dan de Standard Fit versie.

Door het extreem sterke glas is je toestel beschermt tegen zowel krassen als val- en stootschade. De Samsung Galaxy A12 screenprotector is eenvoudig aan te brengen. Bestel je een Samsung A12 screenprotector voor 17:00? Dan ontvang je jouw screenprotector al de volgende dag in huis. Benieuwd hoe je de screenprotector aanbrengt? Bekijk dan onze pagina met uitleg en video’s voor het aanbrengen van een Samsung A12 screen protector.

Screenprotectors voor de Samsung A12

Het beeldscherm van je smartphone is één van de duurste onderdelen van jouw toestel daarom zijn de reparatiekosten hoog. Dit loopt al snel op tot honderden euro’s. Een screenprotector van glas voorkomt reparatiekosten, doordat het scherm heel blijft bij een val van het toestel. Zo bespaar je door het gebruik van een screenprotector al snel honderden euro’s, bovendien blijft jouw toestel zijn waarde behouden!

Voorkomt krassen, barsten en schade aan het scherm

Deze Samsung A12 screenprotector van gehard glas zorgt ervoor dat een eventuele barst in het beeldscherm opgevangen kan worden. Het geharde glas van deze screenprotector zit tussen 2 filmlagen geperst. Hierdoor zal de screenprotector niet in een glaswolk of scherven barsten maar netjes bij elkaar blijven. Naast de optimale bescherming is deze Samsung Galaxy A12 screenprotector dus ook nog eens erg veilig.

Samsung A12 screenprotector kopen bij Telefoonglaasje

Wil je een Samsung Galaxy A12 screenprotector kopen? Wij hebben meerdere typen screenprotectors voor je Samsung A12. Alle screenprotectors zijn gemaakt van extreem sterk gehard glas. De pasvorm van de Samsung Galaxy A12 screenprotectors verschilt wel. Zo heeft de normale variant een pasvorm die het scherm grotendeels bedekt maar voldoende ruimte openlaat voor alle type hoesjes. De Edge to Edge variant bedekt de gehele voorzijde maar kan met extreem robuuste hoesjes niet altijd gecombineerd worden door het formaat.

Het plaatsen van een screenprotector is eenvoudig

Bij Telefoonglaasje vinden we het belangrijk dat je je screenprotector zelf kan installeren. Om die rede wordt de Samsung Galaxy A12 screenprotector altijd geleverd met heldere instructies, een ondersteunende video én een cleaning kit. Dit zorgt ervoor dat iedereen de Samsung Galaxy A12 screen protector kan installeren. Mocht je onverhoopt toch nog vragen hebben staat onze klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Kennis, kwaliteit en service

Telefoonglaasje staat voor kennis, kwaliteit en service. Al onze screenprotectors worden uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat jouw toestel optimaal beschermd is. Bovendien wordt jouw bestelling dezelfde dag verstuurd en is verzending binnen Nederland en België volledig gratis! Heb je vragen over jouw toestel, een screenprotector of wil je iets anders weten? Dan helpen de experts van onze klantenservice jou graag verder. Ook als je toch accessoires zoekt voor een ander toestel zoals:

Samsung Galaxy A02s
Samsung Galaxy A10s
Samsung Galaxy A13