Samsung Galaxy A20e

Samsung Galaxy A20e screenprotector

Smartphones zijn niet meer weg te denken in ons huidige bestaan. Goed bereikbaar blijven vinden we dan ook erg belangrijk. Hiervoor is het cruciaal dat je smartphone het blijft doen en niet zo maar beschadigd door het laten vallen of stoten van je device. Benieuwd naar de beste bescherming voor jouw Samsung smartphone? De Samsung Galaxy A20e screenprotector is gemaakt van extreem sterk glas en biedt uitstekende bescherming tegen val- en stootschade. Door de Edge to Edge technologie bedekt de A20e screenprotector de volledige voorzijde van het scherm zonder enig effect te hebben op de aanraakgevoeligheid van het scherm. Voor de beste bescherming kies je voor een Samsung Galaxy A20e screenprotector van gehard glas.

Samsung Galaxy A20e tempered glass screenprotector

Een Samsung Galaxy 20e tempered glass screenprotector voorkomt schade aan het originele scherm. Doordat de screenprotector breekt bij een val zal de schade worden geabsorbeerd en blijft het originele display in nieuw staat. De screenprotector is zowel eenvoudig aan te brengen als te verwijderen en wordt altijd geleverd met duidelijke video instructies. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw Galaxy A20e?

Kennis, kwaliteit en service

Wij van Telefoonglaasje weten alles over jouw Samsung Galaxy A20e. Heb je vragen of advies nodig? Onze experts staan voor je klaar. Onze screenprotectors worden uitgebreid getest en bieden bewezen besparing voor jouw device. Bestel direct jouw screenprotector of accessoire op deze pagina.