Samsung Galaxy A24 4G

Samsung Galaxy A24 screenprotector van gehard glas

De Samsung Galaxy A24 4G is de opvolger van de Samsung Galaxy A23. Je kan het beste kiezen voor een screenprotector van gehard glas om het display van dit toestel te beschermen. Dit extreem sterke glas is uitermate geschikt om jouw smartphone te beschermen tegen kras- en stootschade.

Hoe breng je een screenprotector van glas aan op de Galaxy A24 4G?

Wanneer je nog nooit een screenprotector hebt aangebracht dan is het logisch dat het moeilijk lijkt, terwijl dit in praktijk eigenlijk best meevalt. Daarom hebben wij bij Telefoonglaasje video’s gemaakt van verschillende type screenprotectors en hoe je ze het beste kan aanbrengen. Samen met de meegeleverde Cleaning Kit kan het plakken van een screenprotector op de Samsung Galaxy A24 4G haast niet meer fout gaan! Kijk dus snel op onze pagina met instructievideo’s.

Kennis, kwaliteit en service

Telefoonglaasje staat voor kennis, kwaliteit en service. Al onze screenprotectors worden uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat jouw toestel optimaal beschermd is. Bovendien wordt jouw bestelling dezelfde dag verstuurd en is verzending binnen Nederland en België volledig gratis! Heb je vragen over jouw toestel, een screenprotector of wil je iets anders weten? Dan helpen de experts van onze klantenservice jou graag verder. Ook wanneer je op zoekt bent naar screen protectors voor de volgende toestellen:

Samsung Galaxy A14 5G
Samsung Galaxy A13