Samsung Galaxy A30s

Samsung Galaxy A30s screenprotector

Op zoek naar de beste bescherming voor het beeldscherm van jouw Samsung Galaxy A30s? Bij Telefoonglaasje weten we alles van goede bescherming. Wil je een screenprotector die de volledige voorzijde van het scherm bedekt of liever een screenprotector die past met ieder hoesje? Wij helpen je graag met de juiste Samsung Galaxy A30s screenprotector. Voorkom schade aan het scherm vanaf dag een!

Waarom een Galaxy A30s screenprotector van glas?

Waarom kies je voor een screenprotector van glas terwijl er ook andere en misschien wel goedkopere alternatieven beschikbaar zijn? Het antwoord op deze vraag is simpel. Waar een glazen screenprotector bescherming biedt tegen zowel krassen als valschade biedt een plastic screenprotector alleen oppervlakkige bescherming tegen krassen. Laat je jouw A30s vallen met een screenprotector van gehard glas? Dan zal niet het scherm, maar de screenprotector de val breken. Zo voorkom je eenvoudig hoge reparatiekosten.

Bovendien is een Galaxy A30s screenprotector van glas erg makkelijk aan te brengen. Dit is anders bij een plastic screenprotector, waarbij je snel eindigt met een hoop luchtbellen onder de screenprotector. Wil je weten hoe je jouw Galaxy A30s screen protector het beste kan aanbrengen? We hebben meerdere instructievideo’s beschikbaar waarbij we stap voor stap uitleggen hoe jij een screenprotector plaatst.

Kennis, service en kwaliteit

Bij Telefoonglaasje staan we voor kennis, service en kwaliteit. We spannen ons volledig in om jou te voorzien van de beste kwaliteit mobiele accessoires. Bovendien doen we continue onderzoek naar wat nou precies de beste bescherming is. Heb je vragen? De experts van onze klantenservice helpen je graag verder met al jouw vragen!