Samsung Galaxy A52

Meer voor jouw Samsung Galaxy A52

Samsung Galaxy A52 screenprotector

Op zoek naar de beste bescherming voor het beeldscherm van jouw Samsung Galaxy A52? Kies dan voor een glazen screenprotector van Telefoonglaasje. De Samsung Galaxy A52 screenprotector van Telefoonglaasje is gemaakt van extreem sterk gehard glas, zo voorkom je schade aan het originele scherm bij het laten vallen van de telefoon. Doordat niet het originele scherm maar de screenprotector breekt, blijft het originele scherm volledig intact. De beste keus voor een Samsung Galaxy A52.

Screenprotector Samsung A52 – Galaxy Smartphone

Een screenprotector is een musthave voor het scherm. Schade is namelijk eenvoudig te voorkomen en schermreparaties kosten tegenwoordig al snel honderden euro’s. Bovendien blijft de staat van de telefoon goed en blijft de telefoon meer waard doordat het scherm onbeschadigd blijft.

Optimale scherm bescherming

Schermen worden in de loop der jaren steeds duurder. Dit betekent dat reparatie bij een kapot scherm ook steeds duurder wordt en vaak kan oplopen tot honderden euro’s. Bij Telefoonglaasje zijn we er van overtuigd dat deze schade te voorkomen is. Door de juiste screenprotector voorkom je schade bij het laten vallen van je toestel. Zo bedekt een screenprotector van gehard glas meestal het volledige scherm en breekt deze bij een val op het scherm. Door het breken van de screenprotector, wordt de val gebroken en zal het originele scherm vrijwel altijd intact blijven. Zo voorkom je met een kleine investering al snel honderden euro’s aan reparatiekosten!

Samsung A52 screenprotector kopen

Wil je een Samsung Galaxy A52 screen protector kopen? Bij Telefoonglaasje vind je de beste keus A52 screenprotectors. De Galaxy A52 screen protector van Telefoonglaasje is Edge to Edge, dit houdt in dat het volledige scherm van rand tot rand beschermd is. Deze screenprotector heeft bovendien geen invloed op de functionaliteit van de A52, zo blijft de vingerafdrukscanner werken en zijn vingerafdrukken minder goed zichtbaar door de vet-afstotende coating. Doordat de screenprotector uitgebreid getest is ben je verzekerd van optimale bescherming tegen val- en stootschade. Laat je de telefoon toch vallen? Dan is de beschadigde screenprotector eenvoudig te verwijderen.

Screenprotector van glas aanbrengen

De Telefoonglaasje A52 screenprotector worden standaard geleverd met aanbrenginstructies en Cleaning Kit. Zo nemen we je stap voor stap mee in het aanbrengen van de screenprotector, zonder luchtbellen of andere oneffenheden. Heb je nog vragen of ben je op zoek naar tips? Kijk dan op de screenprotector aanbrengen pagina, hier vind je naast geschreven instructies ook video-instructies. Heb je nog vragen? Dan staan de experts van onze klantenservice 5 dagen per week voor je klaar.