Samsung Galaxy A72

Samsung Galaxy A72 screenprotector

Op zoek naar de beste bescherming tegen krassen en barsten? Kies dan voor een Samsung Galaxy A72 screenprotector van Telefoonglaasje. Onze A72 screen protectors zijn gemaakt van extreem sterk gehard glas en bedekken door de Edge to Edge pasvorm het volledige scherm. Doordat de screenprotectors gemaakt zijn van gehard glas, voorkom je schade bij het laten vallen van je telefoon. Bij een val breekt de screenprotector waardoor de schok geabsorbeerd wordt en het originele scherm intact blijft. Een musthave voor iedere Galaxy A72 gebruiker.

Samsung A72 screenprotector kopen

Wil je een Samsung A72 screenprotector kopen? Bij Telefoonglaasje bestel je gemakkelijk online jouw Samsung Galaxy A72 screen protector. Voor 17:00 besteld, is dezelfde dag nog verstuurd. De A72 screenprotectors worden standaard geleverd met aanbrenginstructies en een cleaning kit. Met behulp van deze tools kan iedereen eenvoudig een screenprotector aanbrengen. Heb je nog vragen of opmerkingen of kom je er niet helemaal uit? Dan staan de experts van onze klantenservice 5 dagen per week voor je klaar.

Waarom een glazen screenprotector?

Waarom kiezen voor een screenprotector van gehard glas als er ook goedkopere alternatieven beschikbaar zijn? Het antwoord hierop is simpel. Waar een plastic screenprotector alleen bescherming biedt tegen oppervlakkige krassen, voorkomt een screenprotector van gehard glas schade aan het scherm bij het laten vallen van het toestel. Zo voorkom je dus al snel honderden euro’s aan reparatiekosten. Goedkopere alternatieven bieden niet voldoende bescherming om schade aan het originele scherm te voorkomen. Daarom is een glazen screenprotector een musthave voor jouw Samsung Galaxy A72.