Samsung Galaxy Note20

Samsung Galaxy Note 20 screenprotector

De opvolger van de Samsung Galaxy Note 10; de Samsung Galaxy Note 20. Natuurlijk wil je schade aan het scherm voorkomen. Bij Telefoonglaasje weten we hoe je schade aan het scherm voorkomt. Je vind daarom bij ons de beste Samsung Galaxy Note 20 screenprotector, gemaakt van gehard glas dat wel 9 keer sterker is dan normaal glas. Bovendien blijft de vingerafdrukscanner werken en worden vingerafdrukken zichtbaar verminderd door de olie-afstotende coating. Koop vandaag nog een Samsung Galaxy Note 20 screenprotector. Een musthave voor iedere device.

Waarom een Galaxy Note 20 screenprotector kopen?

Hoewel het glas van het beeldscherm van de Galaxy Note 20 niet zo maar breekt, kan een val al snel zorgen voor beschadigingen aan het scherm. De Samsung Galaxy Note 20 screenprotector van Telefoonglaasje is gemaakt van gehard glas, hierdoor voorkom je schade aan het originele scherm bij het laten vallen van je smartphone. Doordat het geharde glas breekt bij een harde val, wordt de druk geabsorbeerd en blijft het originele scherm intact. Zo voorkom je naast het ongemak, ook hoge reparatiekosten.

Hoe breng je nu de screenprotector aan op het scherm van je telefoon? Om te weten hoe het precies werkt, hebben we een instructievideo online. Waarom zou je gebruik maken van een screenprotector voor je telefoon? Dat is heel simpel, je wilt een screenprotector Samsung Galaxy Note 20 zodat je beeldscherm gered wordt als hij een keertje valt. ‘Blijft mijn display hierdoor intact?’, zal je je misschien afvragen. Het antwoord is ja, want de kracht van de val wordt verdeeld over je volledige scherm. Een gebarsten scherm zal jij dus niet snel krijgen. Het enige wat gebroken is, is wellicht je screen protector. Maar de kosten voor een nieuwe protector is vele malen goedkoper dan de kosten voor een nieuwe display. Wij weten wel waarvoor we zouden kiezen!

Voorkom barsten in het originele scherm en in de camera

Voor de Samsung Galaxy Note 20 vind je bij Telefoonglaasje zowel voor het scherm als voor de camera lens een screenprotector van gehard glas. Doordat de lens van de Note 20 erg groot is, is het verstandig extra bescherming aan te brengen. De camera screenprotector heeft geen invloed op de kwaliteit van de foto’s en is niet merkbaar in gebruik. Zo voorkom je al snel honderden euro’s aan reparatie kosten bij het laten vallen van jouw device.

Screenprotector Note 20 werkend met vingerafdruk

Op zoek naar een Galaxy Note 20 screenprotector waarbij je vingerafdruk blijft werken? Hoewel dit een probleem is bij veel screenprotectors heeft Telefoonglaasje hiervoor een oplossing. De Note 20 screenprotectors van Telefoonglaasje zijn uitgebreid getest met de inscreen vingerafdrukscanner, zo weet je zeker dat je niet voor verassingen komt te staan. Het enige wat je moet doen na het aanbrengen van de screenprotector is het opnieuw instellen van je vingerafdruk.

Tempered glass ofwel gehard glas

Onze screenprotectors zijn gemaakt van gehard glas. Dit geharde glas is gemaakt van uitstekende kwaliteit. Jij behoudt het super scherpe beeld op je telefoon en de helderheid blijft helemaal hetzelfde. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze topbescherming? Bekijk online ons volledige assortiment.

Screen protector Galaxy Note 20 aanbrengen

Moeite met het plaatsen van een screenprotector op je Note 20? Een glazen screenprotector van Telefoonglaasje aanbrengen is met de juiste instructies erg eenvoudig. Bovendien leveren we al onze Galaxy Note 20 screen protectors met een Telefoonglaasje cleaning kit! We hebben de belangrijkste stappen op een rijtje gezet.
1. Haal een doekje over de tafel, dit voorkomt opvliegende stofdeeltjes.
2. Maak het scherm grondig schoon met de meegeleverde Telefoonglaasje cleaning kit.
3. Breng de Note 20 screenprotector langzaam aan.
4. Wrijf het rondje bij de vingerafdruk sensor aan vanuit het midden naar de randen, gebruik hiervoor een pasje.
Bekijk ook onze video handleiding voor het beste resultaat. Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy Note 20 Ultra screenprotector? We helpen je graag verder!