Nikon D3500

Nikon D3500 screenprotector

Op zoek naar de beste bescherming voor het 3.0 inch display van de Nikon D3500? Bij Telefoonglaasje helpen we je graag verder met het voorkomen van schade. Je vind bij ons een screenprotector voor de Nikon D3500 van extreem sterk gehard glas, zo is het display van jouw Nikon D3500 optimaal beschermt tegen val- en stootschade. De Nikon screenprotectors bedekken het volledige display en zijn niet merkbaar tijdens gebruik van de camera. Dus, wil jij een Nikon D3500 screenprotector kopen en het scherm in nieuw staat behouden? Kies dan voor een Nikon D3500 screen protector van gehard glas.

Uitgebreid getest voor de beste bescherming

Bij Telefoonglaasje staan we voor kennis, kwaliteit en service. Daarom testen we al onze producten uitvoerig om zeker te weten dat jouw device goed beschermd is. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat jouw Nikon D3500 valt, dan wil je zeker weten dat het display niet beschadigd. Met de screenprotectors van Telefoonglaasje voorkom je 9 van de 10 keer schade aan het scherm. Kortom, een musthave voor iedere spiegelreflexcamera.

Voordelen van een glazen screenprotector

Een glazen screenprotector voor jouw Nikon D3500 kent meerdere voordelen. Een van de grootste voordelen is dat het display van jouw Nikon in 90% van de gevallen heel blijft na een val. We hebben de voordelen voor jou helder op een rij gezet. Heb je nog vragen? Dan staan de experts van onze klantenservice voor je klaar.

1.Voorkomt schade aan het display bij het laten vallen of stoten van je camera.
2.Verminderd zichtbare vet- en vingerafdrukken op het display.
3.Eenvoudig aan te brengen en geleverd met display cleaning kit.