• voor 17:00 besteld, morgen gratis in huis Vòòr 17:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • 365 dagen omruilgarantie 365 dagen bedenktijd
  • levenslange kwaliteitsgarantie Persoonlijk advies van experts
  • Kennisbank

How to: Samsung Galaxy S9 & S9+ Touchscreen probleem oplossen

Natuurlijk heb je op je splinternieuwe Samsung Galaxy S9 of S9 Plus een glazen screenprotector van Telefoonglaasje zitten. Hoewel de Samsung Galaxy S9/S9+ screenprotector van Telefoonglaasje geen invloed hoort te hebben op de aanraak gevoeligheid van het touchscreen kan het toch voorkomen dat je merkt dat je S9/S9+ minder goed reageert op aanrakingen. Maar niet getreurd, mocht je problemen met het touchscreen ervaren is daar een eenvoudige oplossing voor.

Samsung Galaxy S9/S9+ Touchscreen probleem verhelpen?

Met de lancering van de Samsung Galaxy S9/S9+ heeft Samsung een oplossing voor het touchscreen probleem bij screenprotectors, door een simpele aanpassing in je instellingen is het nu mogelijk de sensitiviteit van het touchscreen te verhogen. Hieronder leggen we uit hoe je dit eenvoudig kan aanpassen.

Touchscreen instellingen aanpassen

Ga allereerst naar ‘Instellingen’ of ‘Settings’ (indien je telefoon in het Engels ingesteld staat). Als je in de ‘Instellingen’ of ‘Settings’ bent ga je vervolgens naar het kopje ‘beeldscherm’ of in het Engels ‘display’. Scroll nu naar beneden, daar vind je de ‘Aanraakgevoeligheid‘ of ‘Touch sensitivity‘ instelling. Schakel deze functie in en je touchscreen zal weer naar behoren functioneren.

Het is alleen mogelijk de functie aan of uit te zetten, het is dus niet mogelijk de exacte aanraakgevoeligheid van je Samsung Galaxy S9/S9+ aan te passen. Let wel op, schakel de functie alleen in als je problemen ondervindt met het touchscreen van je S9/S9+. De Galaxy S9/S9+ screenprotectors van Telefoonglaasje hebben over het algemeen namelijk geen invloed op het touchscreen van de Galaxy S9/S9+.

Ondervind je nog steeds problemen met het touchscreen van je Samsung Galaxy S9/S9+? Neem dan contact op met onze klantenservice of mail naar klantenservice@telefoonglaasje.nl en we helpen je direct verder.

Samsung Galaxy S9/S9+ screenprotector kopen?

Opzoek naar een Samsung Galaxy S9 screenprotector? Bij Telefoonglaasje vind je meerdere glazen screenprotectors. Bekijk ons volledige assortiment Samsung Galaxy S9 screenprotectors.

Heb je de grotere broer van de Samsung Galaxy S9, de Samsung Galaxy S9 Plus? Ook voor dit toestel heeft Telefoonglaasje een uitgebreid assortiment screenprotectors. Bekijk direct alle Samsung Galaxy S9 Plus screenprotectors.