• voor 17:00 besteld, morgen gratis in huis Vòòr 17:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • 365 dagen omruilgarantie 365 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies Persoonlijk advies van experts
  • Kennisbank

Wat is een Case friendly screenprotector?

Het is een veelgebruikte term, de case friendly screenprotector maar wat is een Case Friendly screenprotector nou precies? Kort gezegd is de case friendly screenprotector met alle hoesjes te gebruiken. In dit artikel leggen we je uit hoe het precies zit en waar je rekening mee moet houden.

Waarom een case friendly screen protector?

Heeft jouw smartphone een ‘curve’ in het scherm en komt jouw hoesje helemaal om de zijkant, of zelfs tot de voorkant van je toestel? Dan is een case friendly screen protector aan te raden. Denk bijvoorbeeld aan smartphones zoals de Samsung Galaxy S9, of Samsung Galaxy S10. Deze modellen hebben een gebogen beeldscherm.

Wat is het verschil?

De case friendly screenprotectors zijn ontworpen om ruimte bij de randen over te houden voor een hoesje. Hiermee voorkom je dat een hoesje tegen de randen van de screenprotector aan drukt waardoor onder andere de aanraakgevoeligheid van het touchscreen beïnvloed kan worden. Sommige hoesjes zitten zo strak om je toestel dat deze tegen de randen van de screen protector drukken, vooral bij hoesjes van een stevig materiaal als kunststof, kan dit voorkomen.

Wanneer een Edge to Edge screenprotector?

Als het scherm van jouw smartphone niet rond afloopt, raden wij een Edge to Edge screenprotector aan. De Edge to Edge screenprotectors gaan mee met de ronding van het scherm en bedekken door de pasvorm de volledige voorzijde van het scherm.

Aanbreng tool meegeleverd

Doordat een case friendly protector net iets kleiner is dan het originele scherm is het aanbrengen iets moeilijker. Het gebeurd al snel dat de screenprotector iets te ver naar links of rechts zit. Daarom worden onze Case Friendly screenprotectors geleverd met handige een aanbreng tool.

Hoe werkt de meegeleverde tool?

Beschikbaar voor meerdere modellen

Benieuwd of we een case friendly screenprotector met aanbreng tool voor jouw smartphone hebben? Selecteer hieronder jouw smartphone en bekijk de mogelijkheden!