Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 screenprotector

De Samsung Galaxy S9 verscheen in 2018 op de markt. Deze opvolger van de S8 heeft een ietwat ander design, maar wel het bekende Infinity Display. Het langgerekt afgerond scherm heeft minimale schermranden, waardoor het toestel erg compact is. Dit scherm wil je natuurlijk zo lang mogelijk in originele staat houden. Telefoonglaasje helpt je graag verder in je zoektocht naar de beste bescherming voor jouw Galaxy S9. Op deze pagina vind je ons uitgebreide assortiment Samsung Galaxy S9 screenprotectors van gehard glas. Een Samsung Galaxy S9 screenprotector is de beste bescherming voor jouw kostbaar toestel!

Bestel een tempered glass S9 screenprotector

In ons ruime assortiment vind je glazen screenprotectors voor de Galaxy S9, die het scherm optimaal beschermen tegen val- en stoot schade. Door gebruik te maken van een Samsung Galaxy S9 screenprotector voorkom je hoge reparatiekosten. Ook komen er minder krassen op je scherm als je gebruik maakt van deze handige screenprotector. Je merkt verder weinig van de aanwezigheid van de tempered glass S9 screenprotector. Het aanbrengen ervan gaat ook nog eens heel eenvoudig, zodat er geen vervelende luchtbelletjes ontstaan die onder de screenprotector blijven zitten. Als je een glazen Samsung Galaxy S9 screenprotector bestelt krijg je er een handige gebruiksaanwijzing bij, met stap voor stap uitleg hoe je deze het beste aan kunt brengen op het toestel.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de Samsung Galaxy S9 screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere telefoonmerken, maar ook Samsung Galaxy S9 Plus screenprotectors en Samsung Galaxy Note 9 screenprotectors. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de Samsung Galaxy Note screenprotectors
Bekijk de Samsung Galaxy S7 screenprotectors
Bekijk de Samsung Galaxy S8 screenprotectors