Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 screenprotector

Samsung staat bekend om haar uitstekende toestellen waaronder de Galaxy Note 9. De Galaxy Note 9 is in 2018 gelanceerd. Het toestel is een combinatie van de Note 8 en Galaxy S9 Plus. Het apparaat is voorzien van een groot Infinity Display, waarbij er gekozen is voor een AMOLED-paneel met een hoge resolutie. Het toestel heeft een schermgrootte van 6.4 inch en beschikt daardoor over een uitstekende resolutie en topkwaliteit scherm. Maar als je zo’n uitstekend toestel hebt met een prachtig scherm wil je het natuurlijk wel kunnen beschermen. Dit kun je doen door een Samsung Galaxy Note 9 screenprotector van Telefoonglaasje.nl. Deze kun je eenvoudig online kopen tegen scherpe prijzen.

Samsung Galaxy Note 9 screenprotector kopen?

De Samsung Galaxy Note 9 screenprotector beschermt het scherm van jouw toestel tegen bijvoorbeeld krassen. Er zijn allerlei manieren hoe je krasjes op je telefoon kunt krijgen. Als je een screenprotector van glas op je beeldscherm hebt bevestigd dan hoef je niet bang te zijn dat je scherm kapotgaat, de screenprotector zorgt er namelijk voor dat je eigen scherm volledig intact blijft. Als je jouw smartphone laat vallen dan wordt de impact van die klap opgevangen door het verharde glas. De protectors zijn eenvoudig te bevestigen, zie de aanbreng instructies. Daarom raden we je aan een glazen screenprotector van Telefoonglaasje te bestellen om je toestel te beschermen tegen krassen, barsten en andere val- en stootschade.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de Samsung Galaxy Note 9 screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere modellen van Samsung, maar ook andere telefoonmerken. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de Samsung Galaxy Note 8 screenprotectors
Bekijk de Samsung Galaxy S8 screenprotectors
Bekijk de Samsung Galaxy S9 screenprotectors