Samsung Galaxy A9 2018

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Samsung Galaxy A9 screenprotector

De Samsung Galaxy A9 is het nieuwste topmodel uit de Galaxy A-serie en de opvolger van de Galaxy A8. Een verschil met zijn voorganger is dat de A9 een stuk groter is, met een 6,3 inch FHD+ Super AMOLED scherm. Samsung hoopt met de Galaxy A9 op te vallen en geeft de smartphone maar liefst vijf camera’s. Het is logisch dat je een mooie telefoon als de Samsung Galaxy A9 zo lang mogelijk mooi wilt houden. Dit kan door middel van een stevig hoesje, waarmee je de behuizing goed kan beschermen. Bij een val of stoot vangt deze de klap op en is de kans op schade een stuk kleiner. Toch blijft het scherm altijd een zwak onderdeel van de smartphone en dient deze goed beschermd te worden. Dit kan niet altijd alleen met een smartphonehoesje. Een Samsung Galaxy A9 screenprotector van Telefoonglaasje is dan de perfecte uitkomst voor optimale bescherming van het scherm.

Samsung Galaxy A9 screenprotector bestellen?

Het beeldscherm van de Samsung Galaxy A9 wordt door de screenprotector goed beschermd tegen krassen, stootschade en valschade. De screenprotectors zijn van de beste kwaliteit glas, zodat het scherm niet anders aanvoelt. Daarnaast blijven de kleuren van het scherm hetzelfde. Onze screenprotectors zijn van verhard glas gemaakt, op deze manier worden de krachten die uitgeoefend worden, door bijvoorbeeld een val, opgevangen door de screenprotector. Hierdoor zal niet je scherm barsten, maar de glazen screenprotector. Met de Samsung Galaxy A9 screenprotector bescherm jij je toestel op de beste manier!
Kennis, kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de Samsung Galaxy A9 screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere telefoonmerken. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de Samsung Galaxy A8 2018 screenprotectors
Bekijk de Samsung Galaxy S8 screenprotectors
Bekijk de Samsung Galaxy S9 screenprotectors