Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51 screenprotector

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder onze smartphone. Een gebroken scherm is vaak erg onhandig en zorgt ervoor dat jij jouw smartphone tijdelijk moet inleveren voor reparatie. Bij het beschermen van je smartphone denk je tegenwoordig natuurlijk niet alleen nog maar aan een hoesje. Een screenprotector voor je Galaxy A51 is cruciaal als je beschadigingen én erger wilt voorkomen. Bij Telefoonglaasje vind je meerdere screenprotectors voor de Samsung Galaxy A51. Screenprotectors die gecombineerd kunnen worden met een hoesje maar ook screenprotectors die het volledige scherm van rand tot rand bedekken. De screenprotectors zijn gemaakt van extreem sterk gehard glas en absorberen de schade bij een val van het toestel. Zo voorkom je al snel honderden euro’s aan reparatiekosten!

Waarom een Galaxy A51 screen protector?

Je wilt natuurlijk dat het scherm van je Galaxt A51 niet beschadigd. Reparatie kan oplopen tot meer dan tweehonderd euro. Een Galaxy A51 screen protector van gehard glas voorkomt schade aan het originele scherm door het laten vallen of stoten. De screenprotector breekt bij een val waardoor de schok geabsorbeerd wordt en het originele scherm intact blijft. Bovendien zijn de meeste screenprotectors eenvoudig te combineren met een hoesje én heeft een screen protector geen invloed op de werking van je smartphone. Voor optimale bescherming van het scherm kies je voor een glazen screen protector.

Tempered glass op maat voor de Samsung Galaxy A51

Bij Telefoonglaasje vind je voor iedere smartphone een screenprotector op maat. Onze Galaxy A51 tempered glass screenprotectors zijn speciaal ontworpen voor het scherm van de Galaxy A51. Dit houdt in dat de screenprotector precies past op het beeldscherm en is voorzien van de juiste uitsparingen. Zo bedekt de Edge to Edge screenprotector de volledige voorzijde van het scherm en is de Standard Fit variant eenvoudig te combineren met ieder hoesje. Benieuwd welke het beste is voor jouw situatie? De experts van onze klantenservice helpen je graag verder.

Voordelen van een glazen screenprotector

Een glazen screenprotector biedt meerdere voordelen ten opzichte van een plastic screenprotector. We hebben de voordelen kort voor je op een rijtje gezet:
1. Beschermt ook tegen vallen en stoten.
2. Eenvoudig aan te brengen zonder luchtbellen.
3. Verminderd zichtbare vingerafdrukken door vet-afstotende coating.

Vragen over de Samsung Galaxy A51 screen protectors?

Heb je je nog vragen over de Samsung Galaxy A51 screen protectors van Telefoonglaasje? Aarzel dan niet, onze experts helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze. Ben je op zoek naar een screenprotector voor een andere smartphone, zoals de Galaxy A71? Bekijk dan onze Galaxy A71 screenprotectors.