Samsung Galaxy A71

Meer voor jouw Samsung Galaxy A71

Samsung Galaxy A71 screenprotector

Natuurlijk wil je niet dat het originele scherm van je Galaxy A71 beschadigd. Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en bestaat er altijd een kans dat je jouw toestel een keer laat vallen. De Galaxy A71 screenprotector van Telefoonglaasje voorkomt dat het originele scherm beschadigd bij het laten vallen van je smartphone. De screenprotectors van Telefoonglaasje zijn uitsluitend gemaakt van gehard glas dat de schok van een val absorbeert door te breken. Kortom de beste bescherming voor het beeldscherm jouw Samsung Galaxy A71.

Waarom een glazen screenprotector voor de Galaxy A71?

Waarom kies je voor een screenprotector van glas in plaats van plastic? Natuurlijk omdat je wilt dat het scherm van jouw smartphone optimaal beschermd is tegen val- en stootschade. Waar een plastic screenprotector alleen bescherming biedt tegen krassen voorkomt een glazen screenprotector zelfs barsten in het originele scherm. Het glas van een glazen screenprotector absorbeert de schok van de val waardoor het originele scherm intact blijft. Hieronder hebben we enkele voordelen op een rij gezet:
1. Geen luchtbellen en makkelijk te bevestigen
2. Biedt ook bescherming tegen val- en stootschade
3. Voorkomt barsten in het originele scherm bij een val
4. Niet merkbaar in gebruik van de smartphone

Ontworpen voor de Galaxy A71

Bij Telefoonglaasje vind je zowel hoesjes als screenprotectors speciaal ontworpen voor de Galaxy A71. Onze A71 screenprotectors zijn gemaakt voor het scherm van de Samsung Galaxy A71. Het formaat sluit precies aan op het scherm en de screenprotector heeft de juiste uitsparingen voor de sensoren. Bovendien wordt het touchscreen niet beïnvloed door een glazen screenprotector. Kortom, een musthave voor iedere A71.

Vragen over de Galaxy A71 screen protectors?

Heb je nog vragen over de Samsung Galaxy A71 screen protectors op deze pagina? De experts van onze klantenservice staan 5 dagen in de week voor je klaar en geven je graag passend advies! Op zoek naar een hoesje? Ook hoesjes kan je terugvinden op deze pagina. Heb je een Samsung Galaxy A51? Bekijk dan onze Galaxy A51 screenprotectors en hoesjes.