iPad 2019 (10.2 inch)

iPad 2019 (10.2 Inch) screenprotector kopen

Ben je op zoek naar een oplossing om schade aan je iPad 2019 te voorkomen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij weten als geen ander dat een ongeluk met je tablet in een klein hoekje zit. De tablet schuift van de bank, glijd uit je hand of stoot ergens tegenaan, het is zo gebeurd. Op die momenten zorgen onze iPad 2019 (10.2) screenprotectors van gehard glas er voor dat de impact opgevangen wordt van het beeldscherm. Hierdoor voorkom je erg hoge reparatiekosten aan het beeldscherm.

iPad 2019 screenprotector van gehard glas

Je vraagt je misschien af waarom een iPad 2019 screenprotector nodig is. Hier kunnen we eenvoudig antwoord op geven: de reparaties zijn enorm duur. Een screenprotector zal de klap opvangen van een val of stoot van je iPad. Op die manier hoef je na (grote) impact alleen een screenprotector te vervangen in plaats van het hele scherm. Natuurlijk wil je dan ook een iPad 2019 screenprotector waar je op kan rekenen, daarom zijn onze producten uitgebreid getest en gemaakt van extreem sterk gehard glas. Zodra de screenprotector is gehecht door middel van statische energie is deze zeer sterk en goed in staat om eventuele impact op te vangen.

Een iPad screenprotector aanbrengen

Een iPad 2019 screen protector aanbrengen is vrij eenvoudig met de bijgeleverde instructies. Dit in combinatie met de cleaningkit, zorgt ervoor dat de screenprotector netjes en stofvrij op het scherm van jouw iPad 2019 komt te zitten. We hebben de belangrijkste stappen voor je op een rij gezet.

1. Haal een doekje over de tafel, zo voorkom je rond dwarrelende stofjes.
2. Maak het scherm goed schoon, verwijder de laatste stofjes met de meegeleverde duststicker.
3. Verwijder de folie van de screenprotector met de plaklaag naar beneden eng breng vervolgens langzaam aan.
4. Wrijf de screenprotector vervolgens aan met het meegeleverde microvezel doekje.

Kennis, service en kwaliteit

Wij van Telefoonglaasje staan je tijdens het gehele proces bij. Of je nu een vraag hebt om bij de juiste iPad screenprotector uit te komen voor de aankoop, of achteraf vragen hebt over het aanbrengen, wij staan voor je klaar. Onze klantenservice is via de mail, chat en telefoon te bereiken en zal er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen met eventuele vragen.